Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Game Över tulee taas

Lahden kaupunki

Game Över tulee taas

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2016 klo 09:12
Julkaisija: Lahden kaupunki

Pelitapahtuma Game Över 9 kokoaa kaikki peleistä ja pelaamisesta kiinnostuneet Lahden pääkirjastolle sunnuntaina 17.4. klo 11.00–15.00. Kaikille avoimen, maksuttoman tapahtuman järjestää Lahden kaupunginkirjaston kanssa Lahden nuorisopalvelut.

Päivä kokoaa saman katon alle monenlaista pelaamista, pelialan yrityksiä, kouluttajia ja harrastajia. Tänä vuonna voi tutustua pelaamiseen monelta eri aikakaudelta. Vanhin pelattava peli on Lahden Go-kerhon peluuttama lautapeli Go. Retropeliluolassa pääsee puolestaan astumaan ajassa taaksepäin, tutustumaan klassikkopeleihin sekä ottamaan kuvan itsestään suosikkipelihahmo Mariona. Uudemmista peleistä voi mainita esimerkiksi NHL 16 –pelin, jota pelaavien kesken arvotaan Lahden Pelicansien pelipaita.

FIFA 16 –peliä voi tänä vuonna seurata suurelta auditorion valkokankaalta ja samalla tietysti haastaa ystävät matsiin. FIFA 16 –matsiin voi haastaa myös tapahtumaan osallistuvan pelitubettaja RoniTheGamerin. RoniTheGamerin Youtube-kanavaa seuraa reilu 70 000 tilaajaa. Tapahtumaan osallistuvat mm. peliosuuskunta Expa, Turku Game Lab ja jyväskyläläinen Zaibatsu, jonka opastuksella voi tutustua mm. Ylen Pikku Kakkosen Möllit-peliin. Luvassa on otteluita, kilpailuja, palkintoja ja koko perheelle iloisia hetkiä pelaamisen parissa.


Lisätietoja:

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/459080800883324/

pedagoginen informaatikko Jenna Ojala
Lahden pääkirjasto
jenna.ojala@lahti.fi
p. 050 559 4093

nuoriso-ohjaaja Jonna Pääkkönen
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
jonna.paakkonen@lahti.fi

p. 050 398 5669

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs