Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Finnclean: Puhtausalan ammattilainen 2014 on Heli Riihiaho

Tampereen Messut

Finnclean: Puhtausalan ammattilainen 2014 on Heli Riihiaho

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2014 klo 19:22
Julkaisija: Tampereen Messut

 

PUHTAUSALAN AMMATTIMESSUT SAAVAT JATKOA TAMPEREELLA

Tampereella 30.9.–2.10.2014 järjestettyihin kansainvälisiin puhtausalan ammattilaisten Finnclean-messuihin tutustui 8319 messuvierasta. Pohjoismaiden merkittävimmässä alan tapahtumassa oli ennätykselliset 147 yritystä esittelemässä uusia innovaatioita ja ratkaisuja puhtaus-, hoiva-, ravintola- ja kiinteistöalalle. Puhtausalan ammattilainen 2014 -kilpailun voitti Heli Riihiaho Kajaanista. Uutuustuote- ja palvelu -kilpailussa palkittiin uusia innovaatioita. Messujen yhteydessä 29.–30.9.2014 toteutettiin myös kansainvälinen puhtausalan kongressi Cleaning in Tomorrow´s World. SSTL Puhtausala ry ja Tampereen Messut Oy allekirjoittivat messuilla sopimuksen yhteistyön jatkamisesta. Seuraavat Finnclean-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa syksyllä 2017.

Messujen pääteemana oli Huomisen haasteet ja ratkaisut. Päiväkohtaiset teemat olivat Kilpailutus, Hoiva ja Oiva sekä Puhdas ja hyvinvoiva kiinteistö, puhtausalan nuori ammattilainen ja rekrytointi. Seminaarit, koulutukset ja tietoiskut sekä alan kansainvälinen kongressi tarjosivat ammattilaisille laajasti tietoa työnsä tueksi. Myös alan näkymät ja uudistukset, kasvava tarve alan osaajista sekä uudet innovaatiot puhuttivat.

– Finnclean-messuilla oli erittäin hyvä ja iloinen tunnelma. Tapahtuman aikana saadun palautteen mukaan messuihin oltiin varsin tyytyväisiä. Etenkin tiistain VIP-päivä sai näytteilleasettajilta paljon positiivista palautetta. Paikalla oli puhtausalan tärkeimmät päättäjät, joten tapahtumassa syntyi laadukkaita ja merkittäviä kohtaamisia. Lisäksi päivien ohjelmatarjonnan teemoittaminen oli onnistunut ratkaisu. Torstaina liikkeellä oli myös paljon nuoria puhtausalan ammattilaisia ja tulevaisuuden osaajia, kertoo projektipäällikkö Mikael Wänskä Tampereen Messut Oy:stä.

Kajaanista löytyi puhtausalan huippuosaaja – Heli Riihiaho on Puhtausalan ammattilainen 2014

Puhtausalan ammattilainen 2014 -kilpailun finaali käytiin messuilla torstaina. Voiton vei Heli Riihiaho, Kajaanin Mamselli -liikelaitos, Kajaani. Finaalissa olivat mukana myös Diana Boikova, ISS Palvelut Oy, Oulu, Janne Freiberg, SOL Palvelut Oy, Helsinki ja Auli Jääskö, ISS Palvelut Oy, Kempele. Kilpailun järjestivät yhteistyössä SSTL Puhtausala ry, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry, Kiinteistötyönantajat ry, Palvelualojen ammattiliitto PAM ry ja Palvelualojen työnantajat PALTA ry.

Video palkitsemisesta ja kuva voittajasta: www.finnclean.fi (Medialle).
Kuvat ja videot: Merja Ojala.

Vuoden uutuustuotteet- ja palvelut palkittiin messuilla

Uutuustuote- ja palvelukilpailussa palkittiin yleisöäänestyksen ja tuomariston suosikit. Messuvieraat saivat äänestää suosikkituotteitaan ja -palveluitaan ennakkoon ja paikan päällä. Eniten yleisöääniä saanut tuote oli Duo Lasi- ja kalustemoppi (Vileda Professional), jonka yleisö äänesti Välineet-sarjan suosiksi. Kone-sarjan voittajaksi yleisö valitsi BR 35/12 C -yhdistelmäkoneen (Kärcher Oy). Palvelu ja innovaatiot -sarjan voitti Smart washroom / Älyvessa (Lindström Oy ja Posterfy Oy) ja Aineet-sarjan suosikiksi nousi LotusPro-otsonivesi (OZOClean Oy). Tuomaristo valitsi Aineet-sarjassa yleisön kanssa yksimielisesti voittajaksi LotusPro-otsoniveden. Ainetta kehuttiin ekologiseksi ratkaisuksi, joka ei sisällä hajusteita eikä lisäaineita, ei vahingoita pintoja tai jätä pesuainejäämiä pinnoille. Väline-sarjan voitti SpillEx-imeytyspyyhe (Vileda Professional), jota kuvattiin runsaasti nestettä sitovaksi ja helposti mukana kuljetettavaksi ensiavuksi vahinkotilanteisiin. Kone-sarjan ykköseksi valittiin erilaisille pinnoille soveltuva, käyttäjäystävällinen sekä vakaa ja turvallinen Orbot (OrboTech). Palvelu ja innovaatiot -sarjan voittaja on suomenkielinen ja helppokäyttöinen laadunarvioinnin väline ATOPflow-ohjelma (ATOP-TIETO Oy). Tuomaristoon kuuluivat SSTL Puhtausala ry:n hallituksen puheenjohtaja Erja Suikkanen sekä jäsenet Anne Turunen ja Antti Pietilä.

Tampereen Messut Oy toteutti Finnclean-messut SSTL Puhtausala ry:n toimeksiannosta. Yhteistyötahot allekirjoittivat messuilla jatkosopimuksen Finncleanin järjestämisestä Tampereella myös syksyllä 2017.

MEDIAMATERIAALIT, KUVAT, VIDEOT: www.finnclean.fi (Medialle).

Lisätiedot: www.finnclean.fi

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi

facebook.com/tampereenmessut, @TampereenMessut

Mikael Wänskä, projektipäällikkö, p. 040 350 0445
mikael.wanska(a)tampereenmessut.fi

Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu

Meri Mattila, viestintäassistentti, p. 0400 914 877
meri.mattila(a)tampereenmessut.fi

SSTL Puhtausala ry, www.puhtausala.fi

Harri Piiparinen, toiminnanjohtaja, p. 040 704 9944
harri.piiparinen(a)puhtausala.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs