Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Finnclean 2014: Puhtaus ja hygienia koskettavat kaikkia aloja

Tampereen Messut

Finnclean 2014: Puhtaus ja hygienia koskettavat kaikkia aloja

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2014 klo 01:05
Julkaisija: Tampereen Messut

POHJOISMAIDEN SUURIN PUHTAUSALAN TAPAHTUMA LAAJENEE

Kolmen vuoden välein pidettävä kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma Finnclean järjestetään 30.9.–2.10.2014 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Yli 30 vuoden ajan toteutettu Finnclean on Pohjoismaiden suurin ja merkittävin alan messutapahtuma. Tänä vuonna messujen sisältö laajenee ja monipuolistuu teemoitetun ohjelman sekä tapahtuman yhteydessä pidettävän kansainvälisen Cleaning in Tomorrow´s World -kongressin myötä. Tampereen Messut Oy järjestää Finnclean-messut Suomen Siivoustekninen Liitto ry:n (SSTL) toimeksiannosta.

Finnclean-messuilla on pitkät perinteet puhtausalan ammattilaisten verkostoitumispaikkana ja tilaisuutena hankkia lisätietoa alan uutuuksista. Tänä vuonna haluamme tuoda tapahtuman myös muilla aloilla toimivien tietoisuuteen. Puhtaus ja hygienia koskettavat suoraan tai välillisesti kaikkia yhteiskunnan sektoreita, joten myös messuilla jaettava tieto ja koulutus hyödyttävät monia. Tietoa ja neuvoja tarjoavat kattavan näytteilleasettajien tarjonnan lisäksi koulutukset ja seminaarit koko messujen ajan, sanoo Suomen Siivoustekninen Liitto ry:n toiminnanjohtaja Tarja Valkosalo.


Teemoja ovat kilpailutus, elintarvike- ja hoiva-alan hygienia sekä kiinteistöjen puhtaanapito

Tänä vuonna tapahtuman ohjelmasisältöä uudistetaan päiväkohtaisilla teemoilla. Teemoitettu ohjelma tekee messujen sisällöstä entistä monipuolisemman. Ajankohtaisilla teemoilla halutaan korostaa sitä, että puhtaus ja hygienia ovat tärkeitä monella toimialalla ja laajasti yhteiskunnan joka toimintasektorilla.

Avajaispäivänä tiistaina 30.9. messujen teemana on Kilpailutus. Teema nostaa esille hankinnat, kilpailutukset sekä tilaajan ja tarjoajan vastuut. Ensimmäisenä messupäivänä on myös Tekstiilihuoltoliitto ry:n ajankohtaisseminaari, jonka aiheina ovat tekstiilitoimialalle tärkeän tekstiilihygieniastandardin uudistuminen ja sen vaikutukset, älyvaatteet ja niiden huolto sekä muuttuva julkisten alojen hankintojen lainsäädäntö.

Keskiviikkona 1.10. aiheena on elintarvike- ja hoiva-alan hygienia teemalla Hoiva & Oiva. Teema kutsuu keskustelemaan puhtauden laatukriteereistä sekä elintarvike- ja hoiva-alan erityispiirteistä hygienian valossa.

Torstaina 2.10. teemana on Puhdas ja hyvinvoiva kiinteistö. Teema tarkastelee kiinteistön koko elinkaarta tilasuunnittelusta ja materiaalivalinnoista ylläpitoon, huoltoon ja puhdistukseen. Hyvinvoivaan kiinteistöön kuuluu myös puhdas ja laadukas sisäilma, josta lisätietoa kaikkina messupäivinä tarjoaa Sisäilmayhdistys ry:n ylläpitämä Sisäilmainfopiste. Torstain toinen teema TuuTor – Tuu torstaina! houkuttelee messuille puhtauspalvelualan opiskelijoita heille suunnatulla ohjelmalla. Lisäksi torstaina Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestää seminaariohjelmaa kotipalveluyrittäjille ja alasta kiinnostuneille. Lisätietoa messuista ja ohjelmasta: www.finnclean.fi (Ohjelma).


Kansainvälinen Cleaning in Tomorrow´s World -kongressi pidetään messujen yhteydessä

Finnclean-messujen yhteydessä 29.–30.9.2014 järjestettävä Cleaning in Tomorrow´s World 4th International Congress on Professional Cleaning -kongressi tuo mukanaan alan kansainvälisen näkökulman. Kongressin teemana on Ammatillinen siivous tänään – haasteita ja ratkaisuja. Kongressissa asiantuntijat esittelevät uusimmat tutkimukset. Osallistujat pääsevät tutustumaan messuihin maksutta avajaispäivänä. Kongressin järjestää SSTL yhteistyössä Tavicon Oy:n kanssa. Lisätietoa: www.cleaningcongress.fi.


Kansainvälinen puhtausalan ammattimessutapahtuma Finnclean 2014 järjestetään 30.9.–2.10.2014 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C- ja D-hallissa. Vuodesta 1981 järjestetty Finnclean on vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden suurimpina puhtausalan ammattimessuina. Messut pidettiin edellisen kerran v. 2011, jolloin vietettiin tapahtuman 30-vuotisjuhlia. Finncleaniin ja samanaikaisesti toteutettuihin Elintarviketeollisuus-messuihin tutustui 12 874 kävijää.


LISÄTIEDOT: www.finnclean.fi

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Facebook: facebook.com/tampereenmessut
Twitter: @TampereenMessut

Mikael Wänskä, projektipäällikkö, p. 040 350 0445,
mikael.wanska(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Aino Paavola, viestintäassistentti, p. 0400 914 877,
aino.paavola(a)tampereenmessut.fi

Suomen Siivoustekninen Liitto ry, www.puhtausala.fi
Tarja Valkosalo, toiminnanjohtaja, p. 0400 874 509,
tarja.valkosalo(a)puhtausala.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs