Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Etelä-Savosta hyvinvointipalveluiden kärkimaakunta uuden yhteistyön myötä

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Etelä-Savosta hyvinvointipalveluiden kärkimaakunta uuden yhteistyön myötä

Tiedote.
Julkaistu: 19.07.2016 klo 13:56
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

 

Uudenlaisten hyvinvointituotteiden kysyntä kovassa kasvussa

 

Nykypäivän kuluttajat hakevat hyvinvointipalveluita tarjoavilta yrityksiltä ennen kaikkea vuorovaikutteisuutta. Digitaalisten kanavien hyödyntäminen palveluiden hankkimisessa kasvaa jatkuvasti, ja myös täysin uudenlaisille palvelukonsepteille riittää kysyntää. Etelä-Savon hoiva-, terveys- ja hyvinvointialan yritysten yhteisen HAPI -hankkeen keskeisiin tehtäviin kuuluukin siihen osallistuvien yritysten sparraaminen uudenlaisten palveluiden kehittämisessä uusille kohderyhmille. Asiakkaiden kulutuskäyttäytymisen ja tarpeiden syvempi ymmärtäminen on yhtä lailla tärkeässä roolissa.

 

Yhteismarkkinoinnista uutta potkua palveluiden myyntiin

 

Yritykset toteuttavatmyös hankkeen yhteisen markkinointikampanjan syksyn 2016 aikana, ja mm. kokoavat palvelutarjontansa yhteiselle verkkosivustolle. Verkon lisäksi markkinointia toteutetaan laajasti myös muissa kanavissa. Markkinoinnin keskeisenä tehtävänä on lisätä kuluttajien tietoutta siitä, kuinka laaja kirjo erilaisia hyvinvointipalveluita maakunnassa on tarjolla.

 

Maakunnan hyvinvointipalveluissa riittää potentiaalia

 

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n hoiva-, terveys- ja hyvinvointialan asiantuntija Päivi Karhunen näkee alueen hyvinvointipalvelubisneksen tulevaisuuden valoisana: ”Etelä-Savo on korkean hyvinvointiosaamisen maakunta, jossa on kansainvälisestikin vertaillen hyvinvointialan huippuosaamista ja yrityksillä potentiaalia kasvuun”. Hankkeen rahoittajina toimivat Euroopan aluekehitysrahasto, Etelä-Savon maakuntaliitto sekä Etelä-Savon kunnat.

 

Yrittäjät kokevat saaneensa yhdessä kehittämisestä todellista apua asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämiseen: ”Uutta tuoteperhettä ei olisi tullut markkinoille ilman hankkeen tarjoamaa asiantuntijasparrausta ja muiden yritysten ammatillista tukea”, toteaa Studio MP:n yrittäjä Minna Purhonen. ”Meille katsantosuunnan muutos asiakkaan näkökulmaksi on ollut olennaista ja aktivoinut markkinoinnin täysin uusissa kanavissa”, korostaa Tarja Arffman Vidovalosta. Myös liiketoimintajohtaja Pirjo Kettunen H10 Kymppipalvelut Oy:stä vakuuttaa hankeyhteistyön auttaneen erityisesti palveluinnovaatioiden tuotteistamisessa markkinoille: ”lisäksi uusien markkinointikanavien avaaminen on ollut asiakkaiden tavoittamisen kannalta oleellista”.

 

Lisätietoja antavat:

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, projektipäällikkö Päivi Karhunen, puh. 044 794 2212

Pieksämäen kaupunki, yritysasiamies Kimmo Hyykoski, puh. 044 588 2214

Savonlinnan Yrityspalvelut Oy, yritysasiamies Matti Kivipelto, puh. 044 571 5857

Vuonna 2015 käynnistynyt HAPI – asiakasymmärryksen ja palveluinnovaatioiden äärellä Etelä-Savossa -hanke nostaa Etelä-Savon Suomen ykkösmaakunnaksi hoiva-, terveys- ja hyvinvointialan liiketoiminnan saralla. Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n, Pieksämäen kaupungin ja Savonlinnan Yrityspalvelut Oy:n koordinoima hanke kokoaa yhteen 30 alan yritystä ja tukee näitä liiketoimintansa kehittämisessä sekä asiakas- ja yhteistyöverkostojensa laajentamisessa.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liiketoimintasuunnitelman laatimisvaiheesta alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää meistä www.mikseimikkeli.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs