Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Elinkeinopäälliköksi valittu Pia Rantanen

Lahden kaupunki

Elinkeinopäälliköksi valittu Pia Rantanen

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2015 klo 13:54
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin uudeksi elinkeinopäälliköksi on valittu imatralainen Pia Rantanen. Rantasella on yrittäjätausta ja hän on mm. toiminut toiminnanjohtajana Imatran Kaupunkikeskusta -yhdistyksessä ja johtanut Imatran Seudun Yrittäjiä. Rantanen on opiskellut Lahdessa. Hän on koulutukseltaan markkinoinnin tradenomi ja suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Elinkeinopäällikön tehtävään haki 28 henkilöä. Rantasen tehtävänä on edistää kaupungin elinkeinopoliittisia tavoitteita, valmistella kaupungin elinkeinotoimijoiden ohjausta sekä edistää kaupungin yritysyhteistyötä sijoittumisessa, hankinnoissa ja palvelutuotannossa.

Rantanen aloittaa tehtävässä 11.1.2016. Elinkeinopäällikkö tulee työskentelemään uudessa elinkeino- ja kilpailukykypalvelut -yksikössä, jota johtaa kaupunkikehitysjohtaja. Kaupunkikehitysjohtaja rekrytoidaan irtisanoutuneen toimialajohtaja Matti Kurosen tilalle.

Lisätiedot:
yhteysjohtaja Elina Laavi, 040 708 2121
toimialajohtaja Matti Kuronen, 040 576 9105

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs