Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Coronaria Diagnostiikka laajenee Vaasaan

Coronaria

Coronaria Diagnostiikka laajenee Vaasaan

Tiedote.
Julkaistu: 05.01.2016 klo 08:15
Julkaisija: Coronaria

Coronarian vuoden ensimmäinen yrityskauppa tapahtui 1.1.2016 sen ostaessa kohdunkaulan syöpäseulontaa tarjoavan Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen omistaman Oy Cytlab Ab:n liiketoiminnan tytäryhtiöönsä, Coronaria Diagnostiikka Oy:hyn. Coronarian toiminta on merkittävästi laajentunut viime vuosina ja haastavasta taloustilanteesta huolimatta konsernin liikevaihto jopa tuplaantui vuonna 2015 edelliseen vuoteen nähden.

Coronaria vahvistaa edelleen erikoissairaanhoidon palvelutarjontaansa ostamalla vaasalaisen Oy Cytlab Ab:n liiketoiminnan. Cytlabin sytologian laboratorio on suorittanut kohdunkaulan syövän seulontaa jo vuodesta 1964. Laboratoriossa tutkitaan vuosittain noin 26 000 irtosolunäytettä. Näytemäärä muodostuu pääosin kuntien suorittamista joukkotarkastusnäytteistä.

Kyseisen Vaasan yksikön liiketoiminta siirtyy Coronaria Diagnostiikalle heti tammikuun alusta. Liiketoiminta-kaupassa sekä asiakkaat että henkilöstö siirtyvät Coronaria Diagnostiikalle.  Nyt ostetun Vaasan laboratorion toimintaa tullaan kehittämään aktiivisesti ja lähiajan tavoitteisiin kuuluu palvelusäteen entistä kattavampi peitto koko Suomessa. Coronaria Diagnostiikka tuleekin kasvattamaan yksikön liiketoimintaa. ”Olemme todella iloisia, kun saimme Vaasan laboratoriotoiminnalle aktiivisen ja innokkaan jatkajan viemään toimintaa eteenpäin”, toteaa Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen toiminnanjohtaja Markku Suoranta.

Vahvasti kotimainen

Coronaria on täysin suomalainen kasvuyritys, jolle on kotimaisuudesta myönnetty Avainlippu-tunnus. Yhden Suomen suurimman valtakunnallisesti toimivista terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottavan yrityksen vahvuutena on paitsi asiantunteva hoito ja erittäin kattava palveluvalikoima, myös hoidon saatavuuden takaaminen. Vuonna 2015 Coronaria -konsernin liikevaihto oli 90 M€ ja henkilöstömäärä yli 2000.

 

Lisätietoja:

Antti Kärkkäinen
Toimitusjohtaja, Coronaria Diagnostiikka Oy      
Puh. 040 485 7808                 
antti.karkkainen@coronaria.fi
www.coronaria.fi

Markku Suoranta
Toiminnanjohtaja, Pohjanmaan Syöpäyhdistys
Puh. 010 843 6005
markku.suoranta@botniacancer.fi
www.pohjanmaancancer.fi

Coronaria Hoitoketju Oy on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia työllistäen yli 2000 terveys- ja hyvinvointialan ammattilaista. Coronarian palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, varhaiskasvatuspalvelut, kotihoitopalvelut, kuntoutus ja palveluasuminen eri asiakasryhmille. Coronaria tarjoaa yksittäisiä palveluja tai kokonaisvaltaista kumppanuutta – aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Koska Coronarian tuottamat palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys, on meille myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs