Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Citykierros esittelee perheille palveluita

Lahden kaupunki

Citykierros esittelee perheille palveluita

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2014 klo 08:57
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahti esittelee lapsiperheille suunnattuja palveluitaan Perheiden Citykierros -tapahtumassa lauantaina 10.5. kello 10–14. Kaupunkisuunnistusta muistuttava koko perheen tapahtuma alkaa Lanun aukiolta ja levittäytyy keskustan alueella sijaitseville rastipisteille.

Päivän aikana perheryhmillä on mahdollisuus kiertää rasteja omassa tahdissaan ja tutustua niissä esiteltäviin hyvinvointia tukeviin palveluihin. Hyödyllisen tiedon lisäksi rasteilta saa pieniä yllätyksiä ja leimoja Lanun aukion lähtöpisteellä jaettaviin passeihin. Kolmen leiman passilla pääsee mukaan arvontaan, jonka pääpalkintona on Wii-pelikonsoli.

Toiminnallisen tapahtuman tavoitteena on tehdä kaupungin palveluita tutuiksi perheen yhteisen tekemisen lomassa. Tapahtuma on maksuton ja sen järjestää Lahden keskustan alueen lasten ja nuorten hyvinvointitiimi yhteistyössä Trion terveyskioskin, Suun terveydenhuollon, Lahden seudun ympäristöpalveluiden, Lahden kaupungin pääkirjaston ja liikuntapalveluiden kanssa.

Lisätietoja

Hanna Merivirta
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 518 4495
hanna.merivirta@lahti.fi

Merja Keskiväli
Lahden kaupungin perusopetuspalvelut
p. 044 716 1470
merja.keskivali@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs