Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » City Babble – Lahden kaupungin rahallinen tuki yrityksille ja tapahtumille

Lahden ammattikorkeakoulu

City Babble – Lahden kaupungin rahallinen tuki yrityksille ja tapahtumille

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 15:46
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

City Babble on Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijavetoisen mediatoimisto M.IDEAn järjestämä väittely- ja keskustelutilaisuus. City Babblessa kaksi henkilöä keskustelevat muun muassa Lahden kaupunkia sekä yrittäjyyttä koskevista ajankohtaisista asioista.

Ensimmäinen keskustelu käydään Fellmannian IDE-tilassa (Kirkkokatu 27, Lahti) ja keskustelijoina toimivat yrittäjä Riikka Mäkelä Lahdesta ja Lahden SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Jarkko Nissinen. Aiheena ensimmäisellä kerralla on Lahden kaupungin rahallinen tuki yrityksille ja tapahtumille.

Keskustelu järjestetään maanantaina 10.11. klo 12 alkaen ja se lähetetään suorana LimuRadion kautta. IDE-tilaan otetaan rajallinen määrä kuuntelijoita. Tule linjoille ja vaikutu!

M.IDEA on uusi opiskelijavetoinen mediatoimisto

M.IDEA on Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoiden yrittäjämäisesti toteutettava Media Center -konsepti. Fellmannian IDE -tilaan perustettavassa media loungessa toteutetaan sisäistä ja ulkoista multimediaviestintää. M.IDEAn tarkoituksena on pohtia uusia tapoja tuottaa ja ajatella asioita. Opiskelijoilla on ohjaavat opettajat, mutta he toteuttavat silti itse kaiken, eli identiteetin, brändin, markkinoinnin, laitehankinnat ja budjetoinnin. M.IDEA koostuu kuuden hengen ydinryhmästä, joka organisoi yhteensä noin viidentoista eri alojen opiskelijoiden toimintaa.

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs