Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Avoin Teatteriklubi kokoontuu kaupunginteatterilla 18.4.

Lappeenrannan kaupunginteatteri

Avoin Teatteriklubi kokoontuu kaupunginteatterilla 18.4.

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunginteatteri

Lappeenrannan kaupunginteatterin huhtikuun Teatteriklubi kokoontuu poikkeuksellisesti maanantaina 18.4. klo 17.30 teatterin yleisölämpiössä (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs, Kaivokatu 3). Klubi päättyy klo 19. Teatteriklubia isännöi teatterinjohtaja Timo Sokura

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Kokoontumiset ovat kerran kuussa. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. 

Teatteriklubilaisena saat maistuvia ennakkopaloja tulevasta ohjelmistosta ja pääset tapaamaan teatterin eri ammattilaisia. 

Uuden teatterin avajaisten yhteydessä alkaneissa Teatteriklubeissa on tutustuttu kevään ohjelmistoon pääasiassa avoimien harjoitusten ja ohjaajatapaamisten kautta. Vuoropuhelu on ollut vilkasta. Klubikokoontumisten kevätkausi alkaa olla päätöksessä, kuten vaikuttavan avajaisnäytelmän Kolmen pennin ooppera. Musiikkinäytelmän viimeiset näytökset ovat ti 19.4. klo 19, ke 20.4. klo 19, to 21.4. klo 19, pe 29.4. klo 19 ja viimeinen esitys vappuaattona la 30.4. klo 19. Klassikkonäytelmässä on komeat laulut, vahvat roolit ja upea orkesteri. 

Pienellä näyttämöllä nautittavaa teatteria tarjoaa Mika Myllyahon menestyskomedia Paniikki, miehiä hermoromahduksen partaalla 14.5. asti. Kaikenikäisille sopiva, valtavan hauska ja vauhdikas satujen sekametelisoppa Iso paha susi tarjoaa yhteistä laatuaikaa toukokuun 21. päivään asti. 

Tervetuloa! 

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs