Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Avoimet ovet Potkurin uusissa tiloissa

Turun kaupunki

Avoimet ovet Potkurin uusissa tiloissa

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2015 klo 10:19
Julkaisija: Turun kaupunki

Yrityspalvelupiste Potkurissa on ovet avoinna 8.9.9.2015 916. Keskiviikkona 9.9. klo 1112 ja klo 1516 on mahdollisuus osallistua myös yrityksen perustamista suunnitteleville tarkoitettuihin startti-infoihin kahvin merkeissä. Infoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Potkuri toimii osana Turun Seudun Kehittämiskeskusta ja heinäkuussa tapahtunut muutto liittyy laajempaan yritys- ja innovaatiopalveluiden keskittämiseen samalle alueelle. ICT-Cityyn rakentuu sekä julkisten että yksityisten yrityspalveluita tarjoavien toimijoiden kokonaisuus. Päämääränä on, että yrittäjä saa kaikki palvelut helposti ja vaivattomasti samalta alueelta, jossa toimivat nyt jo Varsinais-Suomen verotoimisto, Turku Science Park Oy, Turun Koneteknologiakeskus Oy, Boostturku, SparkUp Turku  ja  Turun AMK:n yrityspalvelut.

Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri  tarjoaa maksutta neuvoja ja apua yritystoiminnan aloittamiseen. Alkavan yrittäjän palveluihin kuuluvat muun muassa: henkilökohtainen neuvonta, kaupparekisteripalvelut, ohjaus TE-toimiston palveluihin ja innovaatioasiamiehen palvelut. Potkurin asiakkaat ovat perustaneet sen toiminta-aikana vuosina 20052014 yhteensä 7053 yritystä. Vuonna 2014 Potkurissa kävi 2083 asiakasta, joista 813 perusti oman yrityksen. Potkuri palvelee Turun seudulla (Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Noisiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo, Turku)

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin ja toimintaan!

Yrityspalvelupiste Potkuri
ICT-City, Joukahaisenkatu 3,  A-porras
20520 Turkupuh. 040 488 2000

Tutustu Potkuriin!

Lisätietoja:
Turun Seudun Kehittämiskeskuksen johtaja Niko Kyynäräinen, puh. 050 559 0538,
niko.kyynarainen@turku.fi

 

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs