Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Avoimet ovet Lauritsalan työväentalolla 9.9.2016

Lappeenrannan kaupunki

Avoimet ovet Lauritsalan työväentalolla 9.9.2016

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2016 klo 15:38
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

AVOIMET OVET LAURITSALAN TYÖVÄENTALOLLA 9.9.2016 klo 12-17

-       tule tutustumaan taloon ja kuulemaan rakennusperintöavustuksista

 

Tulevana viikonloppuna vietetään valtakunnallista Seurantalopäivää sekä Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä teemalla ”Porukan paikat, yhteiset ympäristöt”.

 

Lauritsalan työväenyhdistys ja Lappeenrannan museot järjestävät perjantaina 9.9.2016 klo 12-17 Lauritsalan työväentalolla (Hakalinkatu 1, Lappeenranta) avoimet ovet. Päivän aikana voi tutustua maakunnallisesti arvokasta rakennusperintöä edustavaan, vuonna 1910 valmistuneeseen työväentaloon. Tapahtumassa esitellään lisäksi kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten entistämisavustuksia. Syksyn avustushaku käynnistyy pian, nyt on oikea aika valmistella hakemusta!

 

Seurantalopäivä

Seurantalopäivä sijoittuu syyskuun toiseen viikonloppuun 9.-11.9.2016. Päivien tarkoituksena on tehdä tunnetuksi seurantaloja ja niiden elävää kulttuuriperintöä. Seurantalopäivään osallistuvilla seurantaloilla järjestetään kaikille avointa toimintaa.

Seurantalopäivä on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä. Euroopan kulttuuriympäristöpäivät on jokasyksyinen tapahtuma, joka aktivoi ihmisiä toimimaan oman kulttuuriympäristönsä ja –perintönsä puolesta ympäri Euroopan. Vuonna 2016 nostetaan esille erilaiset porukat ja yhteisöt sekä heidän tärkeät paikkansa.

 

 

Lisätietoja:   rakennustutkija Laura Hesso, Lappeenrannan museot, p. 040 537 0363, laura.hesso@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs