Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Auton vapaapäivänä eurolla bussiin

Lahden kaupunki

Auton vapaapäivänä eurolla bussiin

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2014 klo 14:34
Julkaisija: Lahden kaupunki

Syyskuun 22. päivä kampanjoidaan joukkoliikenteen puolesta. Valtakunnallisena Auton vapaapäivänä voi Lahden seudun liikenteen busseissa matkustaa eurolla, kun kertamaksu on tavallisesti 3,40 euroa.

Euron matkat koskevat kuntien sisäistä liikennettä, mutta alennus on Auton vapaapäivänä vähintään puolet normaalitaksasta myös muilla matkoilla. Matkakorttiin erikoistaksaa ei voida syöttää ja taksat ovat halvempia kuin 20 ja 40 matkan korteilla, joten Auton vapaapäivänä myös matkakortti kannattaa jättää kotiin.

Lahden seudun liikenne varautuu Auton vapaapäivään lisäämällä ruuhkaisimpiin vuoroihin busseja. Kampanjapäivän tavoitteena on saada ihmiset havahtumaan liikenteen aiheuttamiin ongelmiin ja vaihtamaan edes päiväksi oma auto julkisiin tai lihasvoimaan. Osallistu sinäkin!

Auton vapaapäivän 22.9. hinnat
Kuntien sisäinen liikenne: 1 €
Hollola–Lahti: 2 €
Nastola–Lahti: 2 €
Heinola–Lahti: 3 €
Orimattila–Lahti: 3 €
Hollola–Nastola: 3 €
Heinola–Orimattila: 5 €

Lisätiedot:
Joukkoliikennesuunnittelija Katja Suhonen, 044 416 3902

www.lsl.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs