Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Asukastilaisuus Kerttulinreunan asemakaavanmuutoksesta 23.8.

Turun kaupunki

Asukastilaisuus Kerttulinreunan asemakaavanmuutoksesta 23.8.

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2016 klo 09:03
Julkaisija: Turun kaupunki

Turun kaupungin ympäristötoimiala järjestää asukastilaisuuden asemakaavamuutoksesta ”Kerttulinreuna”. Asemakaavamuutos koskee Hämeenkadun ja Vähä Hämeenkadun välille sijoittuvaa noin 4,7 hehtaarin aluetta. Asemakaavanmuutoksen tavoitteena on selvittää alueen täydennysrakentamisen mahdollisuuksia. Aloitteet asemakaavamuutokselle ovat tehneet seitsemän alueella toimivaa asunto-osakeyhtiötä ja Turun kaupunki. 

Tilaisuuden ajankohta: 23.8.2016 klo 18.00

Paikka: Kauppaoppilaitos, Turun ammatti-instituutti, Kellonsoittajan-katu 9-11

Tilaisuudessa kaavoitusarkkitehti Nella Karhulahti ja liikennesuunnitteluinsinööri Maija Norava esittelevät asemakaavanmuutoksen tavoitteita ja lähtötietoja. Paikalla keskustelemassa myös kaavoitusaloitteen jättäneiden asunto-osakeyhtiöiden edustajia.

Kerttulinreunan asemakaavanmuutos on aloitusvaiheessa. Aloitusvaiheen mielipiteiden jättöaikaa on 16.9. asti. Tavoitteena on, että asemakaavaluonnos tehdään kuluvan vuoden aikana ja ehdotus muutetuksi asemakaavaksi valmistuu vuonna 2017. Kaava on tarkoitus saada hyväksymiskäsittelyyn vuonna 2018. 

Kerttulinreunan asemakaavanmuutos kaavahaussa: http://ympto.turku.fi/ympakaavi/sivut/Kaavoitus/sivut/Asemakaavoitus/sivut/Asemakaavat.php?content=Kaavahaku&Kaavatunnus=24/2016 

Lisätietoja: Kaavoitusarkkitehti Nella Karhulahti, puh. 044 907 4057, Turun kaupungin ympäristötoimiala

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs