Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Apua it-kysymyksiin myös Joutsenon ja Lauritsalan kirjastoissa

Lappeenrannan kaupunki

Apua it-kysymyksiin myös Joutsenon ja Lauritsalan kirjastoissa

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2016 klo 09:24
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan maakuntakirjasto on tarjonnut tietotekniikkaopastusta vapaaehtoisten ohjaajien avulla kuluvan vuoden alusta alkaen. Kirjaston vapaaehtoiset it-ohjaajat neuvovat asiakkaita laitteiden ja ohjelmien käytössä ja auttavat ongelmatilanteissa. Loka- ja marraskuussa 2016 tarjoamme pääkirjaston asiakkaiden lisäksi Joutsenon ja Lauritsalan kirjastojen asiakkaille mahdollisuuden tulla henkilökohtaiseen it-opastukseen!

It-ohjaukset toteutetaan Lauritsalan kirjastossa tiistaina 18.10. klo 14-18 ja Joutsenon kirjastossa tiistaina 25.10. ja 1.11. klo 14-17. Tunnin kestävään henkilökohtaiseen opastukseen varataan aika etukäteen: Lauritsalan kirjaston opastusajat varataan Lauritsalan kirjasto kautta (puh 05 616 4770) ja Joutsenon kirjaston ajat pääkirjaston neuvonnasta (puh 05 616 2341).

Lappeenrannan maakuntakirjasto tarjoaa maksutonta vertaisneuvontaa tietoteknisiin kysymyksiin vuoden 2016 alusta alkaen. Ideana opastuksissa on, että asiakas, useimmiten seniori-ikäinen, saa tietoteknisiin kysymyksiin neuvoja ja tukea vertaisohjaajan tietotaitoa hyödyntäen.

Kuusi vapaaehtoista opastajaa ovat neuvoneet nyt pian vuoden ajan kirjaston asiakkaita yksittäisissä ongelmatilanteissa ja myös hyvin usein jonkin uuden laitteen peruskäytössä. Opastustilanteessa käsiteltävät aiheet ja ongelman käsittelytavat tai etenemistahti vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan. Opastuksia jatketaan toistaiseksi säännöllisesti ainoastaan pääkirjastossa, missä opastusajat ovat joka viikon maanantaina ja torstaina klo 14.30-15.30. Pääkirjaston opastusten varaukset kirjaston neuvonnan kautta (puh 05 616 2341).


Ystävällisin terveisin,
Jenni Santaholma
erikoiskirjastonhoitaja
Lappeenrannan maakuntakirjasto

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs