Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Antero Ritvanen Turun kaupunkiseudun kuntajakoselvittäjäksi

Valtiovarainministeriö

Antero Ritvanen Turun kaupunkiseudun kuntajakoselvittäjäksi

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2014 klo 11:09
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen päätti 4.helmikuuta 2014 asettaa yhteiskuntatieteiden maisteri, eMBA, kauppatieteiden lisensiaatti Antero Ritvasen kolmanneksi kuntajakoselvittäjäksi Turun kaupunkiseudun erityiseen kuntajakoselvitykseen. Erityinen selvitys toimitetaan Auran, Kustavin, Liedon, Maskun, Mynämäen, Nousiaisten, Paimion, Pöytyän, Ruskon, Sauvon, Taivassalon, Tarvasjoen ja Vehmaan kuntien sekä Kaarinan, Naantalin, Raision ja Turun kaupunkien välillä.

Turun kaupunkiseudun erityinen kuntajakoselvitys on käynnistynyt vuoden alussa, ja selvittäjiksi on jo asetettu valtiotieteiden maisteri Risto Kortelainen sekä valtiotieteiden maisteri, julkishallinnon ja – talouden tilintarkastaja Oiva Myllyntaus.

Kuntajakoselvittäjien tehtävänä on laatia selvitys, jonka perusteella voidaan arvioida edellytyksiä yhdistää selvityksessä mukana olevat kunnat tai osa kunnista useammaksi kuin yhdeksi kunnaksi. Tarvasjoen kunnan osalta selvittäjien tehtävänä on toteuttaa kuntarakennelain mukainen erityinen selvitys kunnan asukkaiden lakisääteisten palvelujen turvaamiseksi. Selvityksen määräaika päättyy 30.9.2014. Tarvasjoen kunnan osalta selvittäjien ehdotus tulee olla valmiina 28.2.2014.

Lisätiedot:

kuntajakoselvittäjä Antero Ritvanen p. 040 547 5525
kuntajakoselvittäjä Risto Kortelainen p. 050 447 1548
kuntajakoselvittäjä Oiva Myllyntaus p. 050 447 1590
osastopäällikkö, ylijohtaja Päivi Laajala p. 02955 30026

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs