Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Älä elämää pelkää –esitys Lahden pääkirjastossa

Lahden kaupunki

Älä elämää pelkää –esitys Lahden pääkirjastossa

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2015 klo 12:35
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ritva Sorvalin ja Kaj Chydeniuksen yhteistyönä tekemä huippusuosittu esitys Älä elämää pelkää nähdään torstaina 29.10. klo 17.30 Lahden pääkirjaston auditoriossa. Pianosäestyksestä vastaa Saku Koskelainen.

Sorvali on lahtelaisen Teatteri Vanhan Jukon perustajajäsen ja työskenteli siellä 15 vuotta. Tällä hetkellä hän näyttelee Lahden kaupunginteatterissa. Hän on mukana mm. näytelmässä Rakkaudesta minuun ja saanut roolisuorituksestaan erittäin kiittäviä arvioita. Vuonna 2010 Ritva Sorvali valittiin Vuoden naisnäyttelijäksi.

 

Älä elämää pelkää -esityksen ensi-ilta oli vuonna 1997 ja sitä on sen jälkeen esitetty yli 300 kertaa. Esitys on käynyt kiertueella myös Ruotsissa. Älä elämää pelkää on Ritva Sorvalin ja Kaj Chydeniuksen ensimmäinen yhteistyö. Mukana on monia Sorvalin valitsemia tekstejä, jotka Chydenius sävelsi nimenomaan ko. esitystä varten.

Yhteistyö Chydeniuksen kanssa on jatkunut, ja viimeisin uusi konserttiensi-ilta oli Kom-ravintolassa 12.10.2015. Uusi lauluilta on nimeltään Rakkaus, rakkaus. Älä elämää pelkää -esityksessä kuullaan siis suomalaisten runoilijoiden tekstejä ja siirrytään Sorvalin mukana tunnelmasta toiseen.

 

Esitys kestää kokonaisuudessaan kaksi tuntia ja siinä on väliaika.

 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti.

 

Lisätietoja konsertista antaa

 

Tarja Turunen                                        
kirjastovirkailija / kirjallisuus- ja tietopalvelut
Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto                                
p. 044-416 4063

tarja.turunen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs