Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Akustista bluesmusiikkia livenä Lahden pääkirjastossa

Lahden kaupunki

Akustista bluesmusiikkia livenä Lahden pääkirjastossa

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2015 klo 09:06
Julkaisija: Lahden kaupunki

Tiistaina 1.9. klo 18.00 Lahden pääkirjaston musiikkiosastolla päästään bluestunnelmiin.

 

Esiintymässä on lahtelainen huuliharpisti, kitaristi ja laulaja Ismo Haavisto. Haavisto on julkaissut kolmen eri yhtyeen (Ismo Haavisto Band, Honky Tonk Men ja Bottlenecks) kanssa seitsemän levyä, joista viimeisin on vuonna 2014 ilmestynyt "Mean Blue Train". Haaviston nykyiset esiintymiskokoonpanot ovat Ismo Haavisto Trio, Ismo Haavisto with Lahti Big Band sekä nelihenkinen Ismo Haavisto Band, joka edusti Suomea vuoden 2012 European Blues Challenge -kilpailussa Berliinissä ja vuoden 2013 International Blues Challenge -kilpailussa USA:n Memphisissä, Tennesseessä. Lähes 30-vuotisen blueskokemuksen omaava Haavisto keikkailee säännöllisesti myös sooloartistina.

 

Yhden miehen orkesterina esiintyessään Haavisto laulaa sekä soittaa kitaraa ja huuliharppua. Juurevaa poljentoa ryydittää jalkatamburiini ja kuljetuslaukusta tehty bassorumpu. One Man Bandin ohjelmisto koostuu Haaviston omista sävellyksistä sekä 1920-1950-lukujen juurimusiikista.

 

Samassa tilaisuudessa avataan Näyttelykuvia Blues-Suomesta – Puoli vuosisataa suomalaisen bluesharrastuksen sielunmaisemaa –näyttely. Näyttelyn esittelevät Maiju Lasola Finnish Blues Society ry:stä ja Pete Hoppula Blues News -lehdestä.

 

Tarjolla on siis livemusiikkia ja blues-tietoutta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

 

Lisätietoja konsertista antaa

Lari Murtorinne

Informaatikko / Media- ja musiikkipalvelut

Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto

lari.murtorinne@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs