Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » Åbo gratulerar dem som fyller 65 år

Turun kaupunki

Åbo gratulerar dem som fyller 65 år

Pressmeddelande.
Publicerad: 05.09.2016 kl. 10:41
Utgivare: Turun kaupunki

Åbo gratulerar dem som fyller 65 år och bjuder på biljetter till motion, museum och konserter. Åbo stad skickar gratulationsbrev som signerats av stadsdirektör Aleksi Randell till de åbobor som fyller 65 år. Gratulationsbrevet skickas ut denna vecka till personer vars 65-årsdag är 1.7–31.12.2016. Allt som allt får ca 2 000 personer brevet i år.

 Åbo stads fritidssektor vill överraska en gåva. Med i brevet finns inträdesbiljetter till två idrottsplatsbesök, två konserter av Åbo filharmoniska orkester och ett inträde till Åbo slott.

Med hjälp av dessa inträdesbiljetter vill staden erbjuda 65-åringarna möjligheten att bekanta sig med de tjänster som ingår i Seniorarmbandet.

Seniorarmbandet har utvecklats för att uppehålla 65 år fyllda åbobors motions- och kulturhobbyer. I gratulationsbrevet påminner man om att motion och kultur förbättrar hälsan och ger mer energi. Regelbunden motion förebygger sjukdomar och bibehåller funktionsförmågan. Motions- och kulturhobbyer är även ett sätt att ta hand om sina sociala förhållanden.

Mer information:
motionsansvarig Lotta Nylund, tfn. 050 5546218, lotta.nylund@turku.fi
Åbo stads fritidssektor
Idrottscentralen

 

 

Upptäck resten av företagets pressmaterial

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs