Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » 75 vuotta täyttäville vaasalaisille hyvinvointitapahtuma lokakuussa

Vaasan kaupunki

75 vuotta täyttäville vaasalaisille hyvinvointitapahtuma lokakuussa

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2016 klo 12:41
Julkaisija: Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin Ikäkeskus tarjoaa Hyvinvointia ja terveyttä edistävän tapahtuman kaikille vaasalaisille, jotka täyttävät 75 vuotta vuoden 2016 aikana. Tapahtuma on tarkoitettu senioreille, jotka eivät ole Vaasan kaupungin terveys- ja sosiaalipalveluiden piirissä. Tapahtuma järjestetään Vuorikeskuksessa 11.- 13.10.2016.

Tänä vuonna 75 vuotta täyttäviä vaasalaisia on yhteensä 593 henkilöä. He ovat saaneet postitse kutsukirjeen hyvinvointitapahtumaan. Jokainen kutsukirjeen saanut voi varata ajan hyvinvointia edistävään tapahtumaan 6.10. mennessä palveluneuvojalta numerosta 040 168 4939. Tapahtumassa kartoitetaan muun muassa osallistujan fyysinen toimintakyky sekä mitataan verenpaine ja verensokeri.

Kutsutut saavat täytettäväksi hyvinvointikyselyn, joka pyydetään palauttamaan tapahtumaan saapuessa. Kyselyn vastaukset toimivat pohjana senioreiden palveluiden ja neuvonnan suunnittelussa myös tulevaisuudessa.

Hyvinvointia ja terveyttä edistävä tapahtuma järjestetään yhteistyössä Vaasan kaupungin terveyden edistämisyksikön, Vaasan ammattiopiston ja Yrkesakademin opiskelijoiden kanssa.

Lisätietoja:

Palveluneuvoja Ann-Mari Sandelin
puh. 040 168 4939
ann-mari.sandelin@vaasa.fi

Ikäkeskuksen johtaja Pirjo Wadén
puh. 040 722 9693
pirjo.waden@vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

www.vaasa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs