Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kaupungit ja kunnat » 25 haki Lahden yhteysjohtajaksi

Lahden kaupunki

25 haki Lahden yhteysjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2016 klo 13:01
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin yhteysjohtajan virkaan tuli 25 hakemusta. Yhteysjohtaja vastaa kaupungin edunvalvonnasta ja yhteydenpidosta sidosryhmiin sekä toimii kaupunginhallituksen toimialalla elinvoima- ja kilpailukykypalvelut -vastuualueen johtajana. 

Hakijat ovat: Aminoff Jalo, Asikainen Miia, Falk Sonja, Heikkilä Aleksi, Holmroos Tom, Huisko Sirkku, Härkönen Jarmo, Härkönen Niina, Korhonen Maiju, Kunnas Karri, Kuparinen Mari, Kuusela Antti, Lybeck Toomas, Mikkola Riikka, Niemelä Riku Ilmari, Sahanen Liisa, Savolainen Emilia, Silanterä Anita, Stenlund Kari, Tervo Tomi, Tolvanen Janne, Valola Marianne, Vasankari Jaana ja Wilén Arja-Tuulikki. Lisäksi yksi hakija ei halua nimeään julkisuuteen.

Yhteysjohtajan valinnasta päättää kaupunginhallitus elokuussa. Rekrytointiprosessia vie eteenpäin valintaryhmä, jonka jäsenet ovat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juha Rostedt, elinvoima- ja työllisyysjaoston puheenjohtaja Jarkko Nissinen, kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta ja kaupunkikehitysjohtaja Olli Alho.

Lisätietoja:
Anne-Maj Salmi
henkilöstöjohtaja
050 559 4065

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs