Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Yli 1000 saa kesällä töitä Siwoista ja Valintataloista

Suomen Lähikauppa Oy

Yli 1000 saa kesällä töitä Siwoista ja Valintataloista

Tiedote.
Julkaistu: 25.01.2016 klo 15:31
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Yhteensä yli 1000 nuorta saa ensi kesänä töitä Suomen Lähikaupan myymälöistä. Varsinainen kesätyöhaku Siwoihin ja Valintataloihin käynnistyy helmikuussa. Haku 13–18 -vuotiaille nuorille suunnattuun Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmaan käynnistyy tänään ja jatkuu helmikuun loppuun.

Tutustu työelämään ja tienaa -ohjelma on suunnattu 13–18 -vuotiaille nuorille. Harjoittelu kaupassa kestää kaksi viikkoa.  

– Kokemuksemme Tutustu työelämään ja tienaa -ohjelmasta aiemmilta vuosilta ovat olleet erittäin hyviä, joten otamme mielellämme nuoria meille harjoittelemaan kaupan töitä tänäkin vuonna, Suomen Lähikaupan henkilöstöjohtaja Sirkkaliisa Kulmala sanoo.

Kesätyöpaikat hakuun helmikuussa

Kesätyöntekijöiden haku käynnistyy helmikuussa. Siwoihin ja Valintataloihin palkataan kesäkaudella satoja työntekijöihin eri puolille maata.

Kooltaan pienemmissä lähikaupoissa työ on monipuolista, joten osaamista kaupan toiminnasta ja töistä kertyy monipuolisesti. Jokainen kesätyöntekijä perehdytetään kaupan perustöihin perehdyttämiseen erikoistuneessa kaupassa eli perehdytyspuodissa. 

Lisätiedot ja hakuohjeet:

www.lahikauppa.fi/fi/tyopaikat/

Henkilöstöjohtaja Sirkkaliisa Kulmala, p. 020 700 3100.
Suomen Lähikaupan mediapalvelu, p. 020 700 3115.

Suomen Lähikauppa on keskittynyt lähipalveluihin. Pidämme huolta lähiympäristön asukkaiden tarpeista, kokoamme palveluita yhteen ja tarjoamme hyvän palvelukokemuksen - mutkattomasti, helposti ja nopeasti. Suomen Lähikaupalla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Siwan kauppaverkko on Suomen kattavin. Kauppoja on 626, henkilöstöä 4100 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2014 noin miljardi euroa. www.lahikauppa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs