Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Yhteensä 618 Siwaa ja Valintataloa auki loppiaisena

Suomen Lähikauppa Oy

Yhteensä 618 Siwaa ja Valintataloa auki loppiaisena

Tiedote.
Julkaistu: 05.01.2016 klo 09:00
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Lähes kaikki Suomen Lähikaupan kaupat avoinna 6.1.

Lähes kaikki Suomen Lähikaupan 626 Siwaa ja Valintataloa pitävät loppiaisena 6.1.2016 ovensa avoinna muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Loppiaisena auki olevia Siwoja ja Valintataloja on yhteensä 618.

Suomen Lähikaupan markkinointi- ja kehitysjohtaja Jonas Stjernberg pitää ensi vaiheen kokemuksia lähikauppojen laajemmista aukioloajoista positiivisina.

- Tämä oli hieno aloitus uudelle vuodelle! Uudenvuodenpäivänä meillä oli auki 518 kauppaa ja kokemukset ovat positiivisia. Asiakkaiden ostokäyttäytymisen perusteella näyttäisi siltä, että lähikauppojen entistä laajemmat aukioloajat ovat olleet tervetulleita. Asiakkaat ovat tottuneet siihen, että pienet lähikaupat ovat myös aukioloaikojen puolesta helposti saavutettavissa aamusta iltamyöhään. Tätä perintöä jatkamme nyt entistä laajemmin aukioloajoin, Jonas Stjernberg sanoo.

Loppiaisen kauppakohtaiset aukioloajat löytyvät siwa.fi ja valintatalo.fi nettisivustoilta. Muut uudistuneet aukioloajat päivitetään nettisivuillemme heti kun ne varmistuvat.

Lisätietoja: Markkinointi- ja kehitysjohtaja Jonas Stjernberg,  p. 020 700 3218

Suomen Lähikauppa on keskittynyt lähipalveluihin. Pidämme huolta lähiympäristön asukkaiden tarpeista, kokoamme palveluita yhteen ja tarjoamme hyvän palvelukokemuksen - mutkattomasti, helposti ja nopeasti. Suomen Lähikaupalla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Siwan kauppaverkko on Suomen kattavin. Kauppoja on 626, henkilöstöä 4100 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2014 noin miljardi euroa. www.lahikauppa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs