Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Vuokratyön ja rekrytointien kysyntä jatkuu vilkkaana Kainuussa

Vuokratyön ja rekrytointien kysyntä jatkuu vilkkaana Kainuussa

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2011 klo 09:30
Julkaisija: VMP

VMP:n Kajaanin palvelualueen yrittäjän Sauli Husson mukaan taantuman uhka ei ainakaan vielä näy työntekijöiden kysynnässä Kainuussa. Avoimien työpaikkojen määrä on päinvastoin kasvussa, ja ammattilaisia kaivataan etenkin rakennus-, metalli-, kuljetus- ja siivousalalle.

– Tilanne on tällä hetkellä odottava, ja tiettyä varovaisuutta on ilmassa. Avoimien työpaikkojen määrä on kuitenkin selkeästi lisääntynyt alkuvuodesta. Esimerkiksi ammattitaitoisista metalli-, kuljetus ja rakennusalan ammattilaisista on tälläkin hetkellä pulaa, Husso kertoo.

VMP:n Kajaanin palvelualueelle käynnissä oleva vuosi on ollut hyvä. Vuokratyöntekijöiden ja rekrytointien määrä kasvavat selvästi edellisestä vuodesta ja noususuunta näyttää jatkuvan myös vuoden viimeisellä neljänneksellä.

– Kasvun veturina toimii metalli- ja rakennusalan lisäksi siivous- ja kuljetusala. Siivousalalle on ollut viime aikoina erittäin haastavaa löytää tekijöitä, ja siksi tutkimme myös mahdollisuutta tuoda Kainuuseen ammattitaitoista henkilöstöä ulkomailta, Husso sanoo.

Husso ei suostu lamaa pelkäämään.

– Kun lama oli syvimmillään vuonna 2008, onnistuimme kasvattamaan myyntiämme yli 40 prosenttia. Nyt kun katsoo Kainuussa ympärilleen huomaa, ettei täällä ole ollut vuosikymmeniin yhtä paljon nostureita. Kainuussa elinkeinoelämä on terveellä pohjalla, ja emmekä ole yhtä riippuvaisia suhdanteista kuin moni muu Suomen alue, Husso pohtii.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Sauli Husso, VMP:n Kajaanin palvelualueen yrittäjä, p. 040 307 5501

sähköposti: sauli.husso@vmp.fi

Helena Levonmaa, viestintäpäällikkö, p. 040 307 5002,

sähköposti: helena.levonmaa@vmp.fi

www.vmp.fi

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palveluverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2010 oli 101 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän vastuullista tuottavuutta kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. Vuonna 2010 VMP työllisti 14 000 työntekijää 4 000 asiakasyritykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs