Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Vuoden franchisingyrittäjät 2014 Suvi Rantala ja Sami Svärd

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Vuoden franchisingyrittäjät 2014 Suvi Rantala ja Sami Svärd

Tiedote.
Julkaistu: 09.04.2014 klo 07:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Ketjujen ja yrittäjien yhteiseen Franny Awards -gaalaan kokoontui 4.4. perjantai-iltana yli 300 vierasta eripuolelta Suomea. Illan aikana palkittiin Vuoden franchisingyrittäjä 2014 ja Vuoden franchisingketju 2014. Tilaisuudessa kaikkiaan 18 franchisingketjua palkitsi omat menestyneimmät yrittäjänsä. Frannyn merkitystä lisää sen kansainvälinen tunnettavuus. Frannyn tärkeinä palkitsemisperusteina pidetään esimerkiksi yhteistyötä ketjun ja muiden Talousverkko-ketjun yrittäjien kanssa. Ketjun voima on yhteistyössä, johon ketjujen tulisi kannustaa yrittäjiään sekä edistää yhteistoimintaa omalla esimerkillään.

Helsinkiläisen Suomen Talousverkko -franchisingketjuun kuuluvan tilitoimisto iCount Partners Oy:n yrittäjät Suvi Rantala ja Sami Svärd valittiin vuoden 2014 parhaiksi franchisingyrittäjiksi. Rantala ja Svärd ovat aktiivisesti suositelleet Talousverkko-ketjuyrittäjyyttä omissa verkostoissaan: yhteensä heidän suosituksistaan on vuosien varrella rekrytoitu 4 franchising-yrittäjää Talousverkko-ketjuun. Tilitoimisto iCount Partners Oy:n toiminta on koko yrityksen olemassaolon aikana ollut kannattavaa. Kasvu on ollut joka vuosi vahvaa: viime vuonna yrittäjät kasvattivat liikevaihtoaan 75 prosenttia. Vuoden franchisingyrittäjän palkinnon myöntänyt Suomen Franchising Yhdistys kiitti Rantalaa ja Svärdiä lisäksi konseptinmukaisuudesta, aktiivisesta yhteistyöstä ketjun ja ketjukonseptin kehittämiseksi sekä erinomaisesta työstä henkilöstön hyvinvoinnin eteen. Yrittäjät ovat aiemminkin saaneet tunnustusta työstään. Svärd valittiin alkuvuodesta vuoden kirjanpitäjäksi kymmenien tuhansien talousalan ammattilaisten joukosta. Omassa ketjussaan Rantalan ja Svärdin yritys on palkittu vuoden kasvajana vuosina 2012 ja 2013.

Suomen Talousverkko -ketju oli toista vuotta peräkkäin Suomen kolmen parhaan franchising-ketjun joukossa, tänä vuonna sijalla 2. Palkintoraadin mukaan Suomen Talousverkko yhdistää menestyksekkäästi tilitoimistoalan uudet sähköiset konseptit. Ketju on kasvanut kaikkina toimintavuosinaan ja omaa vahvan kasvunäkymän myös tuleville vuosille. Sekä ketjun että kaikkien Suomen Talousverkko -yrittäjien liiketoiminta oli kannattavaa vuonna 2013. Myös Suomen Talousverkon asiakkaat ovat olleet poikkeuksellisen tyytyväisiä ketjuyritysten toimintaan. Palkintoraati kiinnitti erityisesti huomionsa ”yrittäjältä yrittäjälle”-ideologiaan sekä viime vuoden aikana yhdessä Opinahjon kanssa rakennettuun videoneuvottelutyökaluilla toteutettuun kuukausittaiseen ajankohtais- ja asiantuntijakoulutuskalenteriin.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanin roolissa Suomen Talousverkko valitsi Vuoden Start Up -ketjuksi Rustholli-ketjun. Valinta perustui ansiokkaaseen ja vastuulliseen tekemiseen uuden franchisingketjun rakentamisessa. Rustholli on esimerkillinen harmaan talouden vastavoima alalla, joka kärsii yksittäisten epärehellisten toimijoiden aiheuttamasta kyseenalaisesta maineesta. Rustholli on lyhyessä ajassa rakentanut ketjukonseptinsa uskottavaksi paketiksi ja on rekrytoinut ketjuunsa jo ensimmäisiä yrittäjiä.

Suomen Talousverkko on valtakunnallinen yrittäjävetoinen tilitoimistoketju, käytämme sähköisiä työvälineitä ja panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun. Erinomaisesta asiakaspalvelusta vastaa paikallinen Talousverkon tilitoimistoyrittäjä. Talousverkko toimii 32 paikkakunnalla, 37 franchising-yrittäjän voimin. Talousverkko tunnetaan lauseesta ”Tilitoimistopalvelut yrittäjältä yrittäjälle tyytyväisyystakuulla”. Talousverkko-ketjun liikevaihto kasvoi vuoden 2012 n. 5,5 miljoonasta eurosta vuoden 2013 aikana n. 6,9 miljoonaan euroon ja kasvutahti näyttää tulevina vuosina jatkuvan ennallaan. Suomen Talousverkko on osa Divest Group -konsernia. Divest-yhtiöt tukevat liikkeenjohtoa taloushallinnon, myynnin, henkilöstöjohtamisen sekä asiakaspalvelun prosesseissa. Palveluvalikoima rakentuu konsultoinnin, rekrytoinnin ja ulkoistuksen ympärille.

Lisätietoja:
Lars Forsström, ketjupäällikkö, puh. 050 3377 323, lars.forsstrom(a)talousverkko.fi
Suvi Rantala, yrittäjä, puh. 050 341 7499, suvi.rantala(a)talousverkko.fi
Sami Svärd, yrittäjä, puh. 040 509 8147, sami.svard(a)talousverkko.fi

Julkaisuvapaa 9.4.2014
Lisätietoa ja yhteydenotot: Asiantuntijakanava editori.fi http://bit.ly/1knjA6k

Aiheesta muualla:

http://www.franchising.fi/lehdisto?tiedote=118

http://www.franchising.fi/lehdisto?tiedote=117

http://www.talousverkko.fi/vuoden-franchising-yrittajat-2014suvi-rantala-ja-sami-svard/

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs