Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Varpaisjärven Siwa vahvistuu Postin palveluilla – vuoden alusta myös laajemmat aukioloajat

Suomen Lähikauppa Oy

Varpaisjärven Siwa vahvistuu Postin palveluilla – vuoden alusta myös laajemmat aukioloajat

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2014 klo 09:51
Julkaisija: Suomen Lähikauppa Oy

Lapinlahtelaisen Varpaisjärven Siwan (os. Kauppatie 21) palveluvalikoima vahvistuu tammikuussa merkittävästi, kun kaupassa aloittaa 14. tammikuuta alkaen posti. Postin tulo ja samassa yhteydessä kaupan lämminkalusteisiin tehtävä pienimuotoinen tuoteryhmäpäivitys eivät vaikuta kaupan aukioloon, vaan Siwa on remontin ajan auki normaalisti.

Vuoden alusta lähtien Varpaisjärven Siwa saa myös entistä pidemmät aukioloajat. Kauppa avataan jatkossa arkisin ja lauantaisin jo aamuseitsemältä, eli tuntia nykyistä aiemmin. Uudet aukioloajat vuoden alusta lähtien ovat: ma–pe 7–22, la 7–22 ja su 9–21. Siwaan avattava uusi posti palvelee varpaisjärveläisiä jatkossa joka päivä varhaisesta aamusta iltamyöhään. Postista saa kaikki postipalvelut: sieltä voi noutaa paketteja, lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.

Ruokakaupan palveluiden lisäksi Varpaisjärven Siwan lähipalveluvalikoimaan kuuluvat ennalta myös Matkahuollon pakettipalvelu ja RAY:n pelipalvelut.

Lähikauppa investoi ja turvaa palveluita myös suurten asutuskeskittymien ulkopuolella

Varpaisjärven Siwan kehittäminen on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen ja olemassa olevan kauppaverkon remontteihin ja kehittämiseen – myös suurten asutuskeskittymien ulkopuolella. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avasi noin 20 uutta ja modernisoi 80 Siwaa, ja tahti jatkuu yhtä kiivaana myös vuonna 2015.

Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Suomen Lähikauppa investoi ja pitää huolta asukkaista myös suurten asutuskeskittymien ulkopuolella. Taajamien elävyyden ja asukkaiden palveluiden turvaaminen ovat meille tärkeitä painopisteitä. Investointiohjelman avulla olemme iloksemme voineet parantaa Lähikaupan asiakaskokemusta, tehneet kaupoistamme aiempaa ruokaisampia ja työllistäneet näin taantuma-aikana suomalaisia Hangosta Inariin, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Lassi Haatainen, Savo-Kainuu, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3772 (Varpaisjärven Siwaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs