Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Valkeakoskelaisen Hakafoodin tuotantotilojen laajennus luo seudulle uusia työpaikkoja

Valkeakosken Seudun Kehitys Oy

Valkeakoskelaisen Hakafoodin tuotantotilojen laajennus luo seudulle uusia työpaikkoja

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2014 klo 12:09
Julkaisija: Valkeakosken Seudun Kehitys Oy

Leipomo- ja elintarvikealalla toimivan Hakafood Oy:n laajennetut tuotantotilat avataan Valkeakoskella 13. kesäkuuta. Noin 1600 neliömetrin suuruinen laajennusosa on rakennettu yrityksen nykyisten toimitilojen yhteyteen Lumikorven teollisuusalueella.

Tuotantotilojen rahoittajana ja rakennuttajana on toiminut Valkeakosken kaupunki, joka haluaa tukea paikallista yritystoimintaa ja vauhdittaa uusien työpaikkojen syntymistä. Hakafoodin ja kaupungin välisen yritystilasopimuksen mukaisesti yritys lunastaa tilat 10 vuoden sisällä omakseen.

”Liikevaihtomme ja asiakasmäärämme ovat kasvaneet viime vuosina voimakkaasti, mikä on mahdollistanut investoinnit uusiin tuotannon koneisiin ja laitteisiin. Olemme erikoistuneet konditoriatuotteisiin ja valmistamme muun muassa kakkuja, muffineja ja erilaisia piirakoita. Asiakkaitamme ovat yritykset, joilla on valtakunnallisesti tunnettuja kuluttajabrändejä”, kertoo Hakafood Oy:n toimitusjohtaja Marko Lehojärvi.

Kotimainen leipomotuotanto kamppailee lisääntyvän tuonnin kanssa

Alihankkijana kotimaisille leipomo- ja elintarvikealan yrityksille toimiva Hakafood kilpailee leipomoalalla Suomessa osuuttaan kasvattavien tuontiyritysten kanssa. ”Tuotantotilojen laajennuksella vastaamme ulkomaiseen kilpailuun. Tuonti on lisääntynyt alalla nopeasti, ja jo noin neljäsosa myytävistä leipomotuotteista tuodaan ulkomailta”, sanoo Marko Lehojärvi. 

Kotimaisella tuotannolla luodaan Suomeen työpaikkoja. ”Hakafoodin tuotantotilojen laajennuksen arvioidaan synnyttävän Valkeakoskelle vähintään kymmenen uutta työpaikkaa seuraavan viiden vuoden aikana”, sanoo yritysasiamies Vesa Varho Valkeakosken Seudun Kehitys Oy:stä, VASKEsta.

”Hakafood on saanut VASKElta asiantuntevaa apua liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen”, kiittää Marko Lehojärvi.

Avajaiset 13. kesäkuuta

Laajennusosan avajaiset järjestetään perjantaina 13. kesäkuuta osoitteessa Mottitie 7, Valkeakoski.

Ohjelma alkaa kello 15. Tilaisuudessa puhuu mm. Valkeakosken kaupunginjohtaja Jukka Varonen. Puheiden jälkeen esiintyy taikuri Pete Poskiparta, ruokaa tarjoilee maajoukkuekokki, ja musiikista vastaa Irina.

Lisätiedot: Hakafood Oy, toimitusjohtaja Marko Lehojärvi, 040 5431 317, marko.lehojarvi@hakafood.fi

Liitetiedostot

Hakafood Oy valmistaa leipomo- ja elintarvikealan tuotteita alihankintana mm. vähittäiskaupan sekä hotelli- ja ravintola-alan yrityksille. Yritys räätälöi valmistamansa tuotteet asiakkaan tarpeen mukaan. Hakafood on perustettu vuonna 2002 ja se työllistää noin 20 henkilöä. Yrityksen pääomistaja on elintarvikkeita valmistava Härmä Food Oy Etelä-Pohjanmaalta (80 %). Hakafoodin toimitusjohtaja Marko Lehojärvi omistaa 20 % yrityksestä. www.hakafood.fi

Valkeakosken Seudun Kehitys Oy eli VASKE on yhtiömuotoinen palvelukeskus, joka kehittää elinkeinoelämää ja vauhdittaa yritysten kasvua Etelä-Pirkanmaan seudulla. www.vaske.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs