Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Vain avoin kilpailu mahdollistaa viisipäiväisen posti- ja lehtijakelun jatkumisen koko maassa

Suomen Suoramainonta Oy

Vain avoin kilpailu mahdollistaa viisipäiväisen posti- ja lehtijakelun jatkumisen koko maassa

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2016 klo 08:00
Julkaisija: Suomen Suoramainonta Oy

Tiedote

Julkaisuvapaa 15.9.2016 kello 8.00

 

Vain avoin kilpailu mahdollistaa viisipäiväisen posti- ja lehtijakelun jatkumisen koko maassa

 

 

Suomen suurin kaupunkilehtien ja mainosten jakelija Suomen Suoramainonta Oy (SSM) kannattaa viisipäiväisen yleispalveluvelvoitteen säilyttämistä postilakia uudistettaessa. Ainoastaan tällä tavalla turvataan kansalaisten yhdenvertaiset oikeudet ja tiedonsaanti koko maassa. SSM vaatii, että jakelu tulee kilpailuttaa, mikäli se ei ole yleispalvelunvelvolliselle itselleen kannattavaa. Tämä mahdollistaisi entistä edullisempia ja monipuolisempia palveluita kuluttajille sekä uusia liiketoimintamahdollisuuksia yrityksille, erityisesti suurten kaupunkien ulkopuolella.

 

-          Nyt politikoilla on historiallinen mahdollisuus uudistaa suomalaiset postimarkkinat tavalla, joka turvaa kuluttajien tasapuolisen kohtelun asuinpaikasta riippumatta ja synnyttää edellytyksiä uudelle liiketoiminnalle, toteaa Suomen Suoramainonta Oy:n hankintajohtaja Jyrki Nygård.  – Tällöin kirjepostia jaetaan ja noudetaan jokaisena arkipäivänä, Nygård jatkaa.

 

-          Ehdotamme kokonaan uudenlaista lähestymistapaa, jossa yksityiset jakeluyhtiöt voisivat osallistua kirje- ja lehtipostin jakeluun sekä noutoon esimerkiksi postiketjun loppupäässä, eli niin kutsuttuihin last mile -palveluihin. Tämän kaltainen malli on toiminut Uudessa-Seelannissa hyvin, sanoo Nygård.

Suomen Suoramainonta -konserni on maan suurin yksityinen suoramainontayritys, jonka oman jakeluverkon jakelulla tavoittaa samanaikaisesti 2,1 miljoonaa kotitaloutta kahdesti viikossa. Toimimme läheisessä yhteistyössä lukuisten kaupunkilehtien sekä valtakunnallisten ja paikallisten suoramainostajien kanssa. 

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Konalassa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs