Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uutta: näe myymälästä sohvan valmistus // monivärinen sohva

Finsoffat

Uutta: näe myymälästä sohvan valmistus // monivärinen sohva

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2016 klo 12:53
Julkaisija: Finsoffat

Finsoffat Keravan sohvatehtaan laajennustyö on valmis. (kuva Finsoffat tehdas ulkoa) Laajennuksen yhteydessä myös myymälätila kaksinkertaistettiin. Erikoisuutena uudessa myymälässä on näkymä tuotannon puolelle. (kuva näkymä tuotannon puolelle) Asioidessaan myymälässä asiakkaat pääsevät seuraamaan sohvan valmistusta myymälän ja tuotannon välisestä ikkunasta. Finsoffat-sohvat valmistetaan Keravan tehtaalla aina puutöistä verhoiluun asti.

Oman tuotannon ansiosta Finsoffat pystyy joustavasti ja edullisesti tekemään räätälöintejä omaan sohvamallistoonsa. Sohvan verhoilun asiakas voi valita mielensä mukaan sadoista eri kangas- tai nahkavaihtoehdoista ja vakiokokojen lisäksi sohva voidaan tehdä myös mittojen mukaan. Tämä onkin yrityksen vahvuus, josta se on saanut paljon kiitosta.

Asiakkaat toivovatkin nykyään yhä enemmän yksilöllisiä oman kodin sisustukseen sopivia ratkaisuja. Sohvankaan ei enää välttämättä tarvitse olla yksivärinen, vaan erilaisia verhoilukankaita yhdistelemällä voidaan ympäriverhoilluista modulisohvista toteuttaa monivärisiä upeita yhdistelmiä. (kuva Palapeli-sohva)

Finsoffat Keravan tehtaalla valmistetaan vuodessa noin 4500 sohvaa. Myyntikanavina toimivat Finsoffien tehtaanmyymälät Keravalla ja Vantaalla sekä valtakunnallinen yksityiskauppiaista koostuva jälleenmyyjäverkko. Yrityksen myymistä sohvista 80 % on oman Keravan tehtaan tuotantoa.

Finsoffat on kannattavasti kasvattanut myyntiään kolmena vuonna peräkkäin talouden ahdingosta huolimatta. Tuotantotilan jäätyä ahtaaksi tehdasta päätettiin laajentaa. Uutta tuotanto- ja myymälätilaa valmistui  1200 m2.

Finsoffat perheyritys perustettiin jo vuonna 1970. Aluksi se toimi Huonekaluvalmistamo Martti Honkasen nimellä Tuusulan Kellokoskella. Finsoffat nimen yritys otti käyttöön 1990-luvun alkupuolella. Nykyään perheyrityksen toimitusjohtajana toimii Jarmo Honkanen yrittäjä toisessa polvessa. (kuva Jarmo Honkanen Keravan myymälässä) Finsoffat on erikoistunut sohvien suunnitteluun, valmistamiseen ja myyntiin. Yrityksen vahvuudet ovat hyvä asiakaspalvelu ja sohvien oma tuotanto jonka ansiosta sohvat voi räätälöidä toiveiden mukaan.

 

Mahdollisin lisäkysymyksiin vastaa TJ Jarmo Honkanen 040 7324971

Liitetiedostot

Finsoffat perheyritys perustettiin jo vuonna 1970. Aluksi se toimi Huonekaluvalmistamo Martti Honkasen nimellä Tuusulan Kellokoskella. Finsoffat nimen yritys otti käyttöön 1990-luvun alkupuolella. Nykyään perheyrityksen toimitusjohtajana toimii Jarmo Honkanen yrittäjä toisessa polvessa. (kuva Jarmo Honkanen) Finsoffat on erikoistunut sohvien suunnitteluun, valmistamiseen ja myyntiin. Yrityksen vahvuudet ovat hyvä asiakaspalvelu ja sohvien oma tuotanto jonka ansiosta sohvat voi räätälöidä toiveiden mukaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs