Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi suurempi Siwa Tampereen Tesomaan - tuoreessa ruokakaupassa myös paistopiste

Siwa

Uusi suurempi Siwa Tampereen Tesomaan - tuoreessa ruokakaupassa myös paistopiste

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2015 klo 16:19
Julkaisija: Siwa

Tampereelle avataan uusi Siwa torstaina 22.1. klo 10. Tesomassa sijaitseva Virontörmänkadun Siwa on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Siwan uuden konseptin mukaisesti tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen, ja tuoretuotteiden osuus onkin entistä ruokaisammassa myymälässä lähes puolet. Virontörmänkadun myymälästä löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Aiemmin Valintatalo Tesoman käytössä olleessa kiinteistössä toimivan, lähes 400-neliöisen myymälän monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Uudenlainen palvelukassa sujuvoittaa asiointia. Virontörmänkadun Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa palvelee viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti.

– Tesoman asukkaat saavat täysin uudenlaisen lähikaupan. Aiemmin vastaavanlaisia, suuria uuden konseptin mukaisia Siwoja on avattu Tampereella Epilään, Hervantaan ja Multisiltaan, ja asiakkaat ovat ottaneet ne erittäin hyvin vastaan. Erityisesti laajasta tuoretuotevalikoimasta ja uudenlaisesta paistopisteestä on tullut kiitosta, aluemyyntipäällikkö Timo Kauppila kertoo.

Osa investointiohjelmaa

Uusi Siwa Virontörmänkatu on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avasi 19 uutta ja modernisoi noin 100 Siwaa. Investoinneilla on parannettu Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on ollut positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostus lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Tarkoituksemme on avata vähintään 20 uutta Siwaa tänä vuonna ja remontoida sen lisäksi kymmeniä myymälöitä. Olemme iloisia, että samalla kun parannamme asiakaskokemusta, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti. Tampere on yksi Suomen Lähikaupan painopistealueista, jossa haluamme voimakkaasti panostaa kauppaverkkoomme. Etsimme myös jatkuvasti lisää kauppapaikkoja Tampereelta, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

* Siwa Virontörmänkatu avataan torstaina 22.1. kello 10.00 osoitteessa Virontörmänkatu 9, 33310 Tampere. Kakkukahvit tarjolla klo 10 alkaen. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–la 7–23 ja su 9–23.

Tampereella palvelee laaja Suomen Lähikaupan kauppaverkko, johon kuuluu 25 Siwaa ja 8 Valintataloa.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Timo Kauppila, Tampere 2, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3767 (Virontörmänkadun myymälän toimintaa koskevat tiedot).

Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs