Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi suurempi Siwa Helsingin Töyrynummelle - tuoreen ruokakaupan vahvuutena laajat aukioloajat ja monipuoliset palvelut

Siwa

Uusi suurempi Siwa Helsingin Töyrynummelle - tuoreen ruokakaupan vahvuutena laajat aukioloajat ja monipuoliset palvelut

Tiedote.
Julkaistu: 15.01.2015 klo 15:45
Julkaisija: Siwa

Helsingin Töyrynummelle avataan uusi Siwa torstaina 22.1. klo 10. Siwa Töyrynummi on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Siwan uuden konseptin mukaisesti tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen, ja tuoretuotteiden osuus onkin entistä ruokaisammassa myymälässä lähes puolet. Töyrynummen Siwasta löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Siwa Töyrynummen monipuolisiin palveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelut sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Uudenlainen palvelukassa sujuvoittaa asiointia. Aiemmin Valintatalon käytössä olleessa kiinteistössä toimivan, lähes 400-neliöisen Töyrynummen myymälän aukioloaikoja on laajennettu remontin myötä. Kauppa palvelee nyt päivittäin aamuvarhaisesta iltayhteentoista asti.

– Töyrynummen myymälä on suurempi uuden konseptin mukainen Siwa, jossa sekä kaupan ulkoasu että valikoima ovat kokeneet mittavat muutokset. Aiemmin vastaavanlaisia Siwoja on avattu Helsingissä Suutarilaan, Heikinlaaksoon ja Mellunmäkeen, ja asiakkaat ovat ottaneet ne erittäin hyvin vastaan. Erityisesti laaja tuoretuotevalikoima on saanut kiitosta, aluemyyntipäällikkö Mia Aarttamo-Santala kertoo.

Osa investointiohjelmaa

Uusi Siwa Töyrynummi on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avasi 19 uutta ja modernisoi noin 100 Siwaa. Investoinneilla on parannettu Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on ollut positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostus lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Tarkoituksemme on avata vähintään 20 uutta Siwaa tänä vuonna ja remontoida sen lisäksi kymmeniä myymälöitä. Olemme iloisia, että samalla kun parannamme asiakaskokemusta, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti. Helsinki on yksi Suomen Lähikaupan painopistealueista, jossa haluamme voimakkaasti panostaa kauppaverkkoomme. Etsimme myös jatkuvasti lisää kauppapaikkoja Helsingistä, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

* Siwa Töyrynummi avataan torstaina 22.1. kello 10.00 osoitteessa Pertunpellontie 4, 00740 Helsinki. Kakkukahvit tarjolla klo 10 alkaen. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–la 7–23 ja su 9–23.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Mia Aarttamo-Santala, PK 2, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3017 (Siwa Töyrynummen toimintaa koskevat tiedot).

Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

 

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs