Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi Siwa Vaajakosken keskustaan - tuoreessa ruokakaupassa laaja valikoima ja pitkät aukioloajat

Siwa

Uusi Siwa Vaajakosken keskustaan - tuoreessa ruokakaupassa laaja valikoima ja pitkät aukioloajat

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 14:17
Julkaisija: Siwa

Vaajakoskelle avataan uusi Siwa torstaina 5.2. klo 10 (osoiteUrheilutie 41). Vaajakosken keskustassa sijaitseva Siwa Vaajakoski on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laajan tuotevalikoiman lisäksi lähikaupan kattavat palvelut. Siwan uuden konseptin mukaisesti tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen, ja tuoretuotteiden osuus onkin entistä ruokaisammassa myymälässä lähes puolet. Vaajakosken Siwasta löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Entisen Valintatalon tiloissa toimivan, yli 300-neliöisen Siwa Vaajakosken monipuolisiin palveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Uudenlainen palvelukassa sujuvoittaa asiointia.

– Vaajakosken asukkaat saavat täysin uudenlaisen lähikaupan. Kokonaan uusitun ulkoasun lisäksi tuoretuotteiden määrää on lisätty huomattavasti. Vastaavanlaisia, suuria uuden konseptin mukaisia Siwoja on avattu kesäkuusta lähtien eri puolille Suomea, ja ne on otettu erittäin hyvin vastaan. Vaajakosken myymälä on Jyväskylän ensimmäinen vastaava Siwa, aluemyyntipäällikkö Virve Hämäläinen kertoo.

Osa investointiohjelmaa

Uusi Siwa Vaajakoski on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avasi 19 uutta ja modernisoi noin 100 Siwaa. Investoinneilla on parannettu Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on ollut positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostus lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Tarkoituksemme on avata vähintään 20 uutta Siwaa tänä vuonna ja remontoida sen lisäksi kymmeniä myymälöitä. Olemme iloisia, että samalla kun parannamme asiakaskokemusta, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

Myymäläpäällikkö Sonja Palola henkilökuntineen toivottaa asiakkaat ja median edustajat tutustumaan osoitteessa Urheilutie 41 sijaitsevaan uuteen kauppaan ja nauttimaan kakkukahveista torstaina 5.2. klo 10.00 alkaen. Avauksessa on paikalla ja tiedotusvälineiden tavattavissa Suomen Lähikaupan kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen. Kahvitarjoilu jatkuu klo 18 asti. Aukioloajat: ma–pe klo 7–22 ja la–su klo 9–22. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut.

Jyväskylässä palvelee laaja Suomen Lähikaupan kauppaverkko, johon kuuluu 17 Siwaa ja 2 Valintataloa.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Virve Hämäläinen, Keski-Suomi 2, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3753 (Myymälän toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy. Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs