Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi Siwa Turkuun Varkkavuorenkadulle: Tuoreen ruokakaupan vahvuuksina paistopiste ja pitkät aukioloajat

Siwa

Uusi Siwa Turkuun Varkkavuorenkadulle: Tuoreen ruokakaupan vahvuuksina paistopiste ja pitkät aukioloajat

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 11:45
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikauppa avaa uuden ruokakaupan Turussa torstaina 26.3. klo 10. Osoitteessa Varkkavuorenkatu 34 avattava Siwa on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut.

Siwan uuden konseptin mukaisesti kaupan tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen. Tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, maitotaloustuotteiden ja leivän osuus kaupan valikoimasta on lähes puolet, ja Siwassa myytävä liha on aina kotimaista. Raikkaasta ja valoisasta myymälästä löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Yli 200-neliöisen ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Asiointi on sujuvaa uudenlaisella palvelukassalla. Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa ja paistopiste palvelevat viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti.

– Siwa tuo ruokakaupan palvelut sekä monipuoliset lähipalvelut Hepokullan asuinalueelle, jonne asukkaat ovat jo pitkään kuumeisesti toivoneet omaa lähikauppaa. Siwa palvelee pitkillä aukioloajoillaan myös läheisen Impivaaran liikuntakeskuksen asiakkaita ja turnausvieraita, aluemyyntipäällikkö Mira Kuusikko kertoo.

– Turussa vastaavanlaisia uuden konseptin mukaisia Siwoja on avattu viime vuoden puolella jo useita. Asiakkaat ovat ottaneet kauppojen laajan tuoretuotevalikoiman ja uudenlaisen paistopisteen erittäin hyvin vastaan, Mira Kuusikko jatkaa.

Turku Lähikaupan investointiohjelman painopistealueita

Uusi Siwa Varkkavuorenkatu 34 on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avasi 19 uutta Siwaa ja tänä vuonna uusia Siwoja avataan vähintään 20.

Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Siwa Varkkavuorenkadun työllistävä vaikutus on 5–6 henkeä. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostuksemme lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Tarkoituksemme on avata tänä vuonna valtakunnallisesti vähintään 20 uutta Siwaa ja remontoida sen lisäksi kymmeniä myymälöitä. Olemme iloisia, että samalla kun tuomme lähikaupan palvelut yhä uusien ihmisten ulottuville, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

– Turku on yksi Suomen Lähikaupan painopistealueista, jossa panostamme voimakkaasti kauppaverkkoomme. Remontoimme Turussa viime vuonna yli kymmenen kauppaa, ja etsimme Turusta jatkuvasti lisää kauppapaikkoja, Esko Sutelainen jatkaa.

* Siwa Varkkavuorenkatu 34 avataan torstaina 26.3. klo 10 osoitteessa Varkkavuorenkatu 34, 20320 Turku. Kakkukahvit tarjolla klo 10 alkaen. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 7–23 ja su 9–23.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Mira Kuusikko, Turku 1, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3828 (Siwa Varkkavuorenkatu 34:n toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs