Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi Siwa Tampereen Satakunnankadulle: Tuoreen ruokakaupan vahvuuksina paistopiste ja pitkät aukioloajat

Siwa

Uusi Siwa Tampereen Satakunnankadulle: Tuoreen ruokakaupan vahvuuksina paistopiste ja pitkät aukioloajat

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2015 klo 15:25
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikauppa avaa jälleen uuden ruokakaupan Tampereella torstaina 9.4. klo 10. Osoitteessa Satakunnankatu 8 avattava Siwa on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut. Satakunnankadun Siwa on jo yhdeksäs vuoden sisällä avattu uusi Siwa Tampereella.

Siwan uuden konseptin mukaisesti kaupan tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen. Tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, maitotaloustuotteiden ja leivän osuus kaupan valikoimasta on lähes puolet, ja Siwassa myytävä liha on aina kotimaista. Raikkaasta ja valoisasta myymälästä löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Asiointi on sujuvaa uudenlaisella palvelukassalla. Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa ja paistopiste palvelevat viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti.

– Siwa tuo ruokakaupan palvelut sekä monipuoliset lähipalvelut Tampereen tuomiokirkon kupeeseen. Vilkkaalla kauttakulkupaikalla on toiminut viimeksi 1990-luvulla ruokakauppa. Hyvän sijainnin ohella Siwan vahvuutena ovat tuoretuotevalikoima, pitkät aukioloajat sekä aamusta iltamyöhään palveleva paistopiste. Tampereella vastaavanlaisia uuden konseptin mukaisia Siwoja on avattu viime kesästä lähtien lukuisia, ja asiakkaat ovat ottaneet kaupat hyvin vastaan, aluemyyntipäällikkö Pekka Arhenius kertoo.

Tampere Lähikaupan investointiohjelman painopistealueita

Uusi Siwa Satakunnankatu 8 on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa avataan tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatketaan kauppojen remontoimista uuteen Siwa-konseptiin. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Siwa Satakunnankatu työllistää viisi henkilöä, joista osa on kokonaan uusia. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostuksemme lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Avaamme tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatkamme kauppojemme remontoimista. Olemme iloisia, että samalla kun tuomme lähikaupan palvelut yhä uusien ihmisten ulottuville, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

– Tampere on yksi Suomen Lähikaupan painopistealueista, jossa panostamme voimakkaasti kauppaverkkoomme. Satakunnankadun Siwa on jo yhdeksäs uusi Siwa Tampereella vuoden sisällä, ja etsimme Tampereelta jatkuvasti lisää kauppapaikkoja, Esko Sutelainen jatkaa.

* Siwa Satakunnankatu 8 avataan torstaina 9.4. klo 10 osoitteessa Satakunnankatu 8, 33100 Tampere. Kakkukahvit tarjolla klo 10–18. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 7–23 ja su 9–23. Paikalla median tavattavissa on Suomen Lähikaupan kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Pekka Arhenius, Tampere 3, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3827 (Siwa Satakunnankatu 8:n toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs