Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi Siwa Mäntsälän keskustaan – Ruokakaupan vahvuuksina tuore valikoima ja pitkät aukioloajat

Siwa

Uusi Siwa Mäntsälän keskustaan – Ruokakaupan vahvuuksina tuore valikoima ja pitkät aukioloajat

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2015 klo 08:36
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikauppa avaa uuden ruokakaupan Mäntsälän keskustassa torstaina 7.5. klo 10. Osoitteessa Keskuskatu 11 avattava noin 350-neliöinen Siwa on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laaja tuotevalikoima ja lähikaupan kattavat palvelut.

Siwan uuden konseptin mukaisesti kaupan tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen. Tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, maitotaloustuotteiden ja leivän osuus kaupan valikoimasta on lähes puolet, ja Siwassa myytävä liha on aina kotimaista. Raikkaasta ja valoisasta myymälästä löytyy myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Asiointi on sujuvaa uudenlaisella palvelukassalla. Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa ja paistopiste palvelevat viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti.

– Mäntsälän keskustasta on selvästi puuttunut pidempien aukiolojen kauppa. Pitkien aukioloaikojen ja hyvän sijaintinsa ohella Siwan vahvuuksia ovat laaja tuoretuotevalikoima, kattavat lähipalvelut ja ystävällinen palvelu. Vastaavanlaisia uuden konseptin mukaisia Siwoja on avattu viime kesästä lähtien lukuisia, ja asiakkaat ovat ottaneet kaupat hyvin vastaan. Mäntsäläänkin on jo pitkään odotettu Suomen Lähikaupan myymälää, ja nyt pääsemme yllättämään alueen asukkaat uuden ajan Siwalla, aluemyyntipäällikkö Leena Tuuloskorpi kertoo.

Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Uusi Siwa Keskuskatu 11 on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa avataan tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatketaan kauppojen remontoimista uuteen Siwa-konseptiin. Investoinneilla parannetaan Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Siwa Keskuskatu työllistää viisi aivan uutta työntekijää kahden talon sisältä siirtyvän lisäksi. Myös rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostuksemme lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Avaamme tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatkamme kauppojemme remontoimista. Olemme iloisia, että samalla kun tuomme lähikaupan palvelut uusien ihmisten ulottuville, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

* Siwa Keskuskatu 11 avataan torstaina 7.5. klo 10 osoitteessa Keskuskatu 11, 04600 Mäntsälä. Kakkukahvit tarjolla klo 10–18. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 8–23 ja su 9–23. Paikalla tiedotusvälineiden tavattavissa on myös Suomen Lähikaupan kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Leena Tuuloskorpi, Keski-Uusimaa 1, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3822 (Siwa Keskuskatu 11:n toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs