Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi Siwa Littoisiin – uuden ajan ruokakaupan vahvuutena tuore valikoima ja pitkät aukioloajat

Siwa

Uusi Siwa Littoisiin – uuden ajan ruokakaupan vahvuutena tuore valikoima ja pitkät aukioloajat

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2015 klo 14:12
Julkaisija: Siwa

Littoisiin avataan uusi Siwa torstaina 29.1. klo 10 (osoite Hiiskanaukeantie 16). Siwa Vyyryläisenmäki on uuden ajan ruokakauppa, josta löytyvät laajan tuotevalikoiman lisäksi lähikaupan kattavat palvelut. Siwan uuden konseptin mukaisesti tuotevalikoimassa panostetaan tuoreuteen, ja tuoretuotteiden osuus onkin entistä ruokaisammassa myymälässä lähes puolet. Vyyryläisenmäen Siwassa on myös paistopiste, josta saa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltamyöhään.

Aiemmin Valintatalon käytössä olleessa kiinteistössä toimivan, 330-neliöisen Siwa Vyyryläisenmäen monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Uudenlainen palvelukassa tekee asioinnista sujuvaa. Remontin myötä Vyyryläisenmäen myymälän aukioloajat pitenevät hieman, ja jatkossa kauppa palvelee aamuvarhaisesta iltamyöhään viikon jokaisena päivänä. 

– Vyyryläisenmäen asukkaat saavat täysin uudistuneen lähikaupan, jossa sekä ulkoasu että valikoima ovat entistä tuoreempia. Uudesta Siwasta saa kätevästi kaikki arjen ruokaostokset ja tutut lähipalvelut saman katon alta, aluemyyntipäällikkö Mira Kuusikko kertoo.

Osa investointiohjelmaa

Uusi Siwa Vyyryläisenmäki on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa, jonka puitteissa panostetaan voimakkaasti uusien kauppojen perustamiseen. Vuonna 2014 Suomen Lähikauppa avasi 19 uutta ja modernisoi noin 100 Siwaa. Investoinneilla on parannettu Lähikaupan palveluja, mutta samalla niillä on ollut positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla – yleensä paikallisilla – urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostus lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Tarkoituksemme on avata vähintään 20 uutta Siwaa tänä vuonna ja remontoida sen lisäksi kymmeniä myymälöitä. Olemme iloisia, että samalla kun parannamme asiakaskokemusta voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

Myymäläpäällikkö Minna Salo henkilökuntineen toivottaa asiakkaat ja median edustajat tutustumaan osoitteessa Hiiskanaukeantie 16 sijaitsevaan uuteen kauppaan ja nauttimaan kakkukahveista torstaina 29.1. klo 10.00 alkaen. Kahvitarjoilu jatkuu klo 18 asti. Aukioloajat: ma–la klo 7–23 ja su klo 9–23. Ruokakaupassa toimivat paistopiste, Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut.

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Mira Kuusikko, Turku 1, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3828 (Myymälän toimintaa koskevat tiedot).
Johtaja Esko Sutelainen, Kauppapaikat, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3121 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs