Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi Siwa Helsingin Rastilaan: Retkeilijänkadun Siwan valtteina läheisyys ja pitkät aukioloajat

Siwa

Uusi Siwa Helsingin Rastilaan: Retkeilijänkadun Siwan valtteina läheisyys ja pitkät aukioloajat

Tiedote.
Julkaistu: 13.07.2015 klo 09:59
Julkaisija: Siwa

Suomen Lähikauppa avaa uuden ruokakaupan Helsingin Rastilassa torstaina 16.7. klo 10. Alle 100-neliöinen Siwa Retkeilijänkatu on jo kolmas uusi Siwa Helsingissä tänä vuonna. Uuden ajan ruokakaupasta löytyvät muun muassa hyvä valikoima tuoretuotteita ja lähikaupan kattavat palvelut.

– Rastilalaiset ovat saamassa todella upean ruokakaupan! Omalle lähikaupalle on ollut metroradan pohjoispuolella selvää tilausta. Rastilaan suunnitellaan tuhansia uusia asuntoja, joten tarve pitkien aukioloaikojen ruokakaupalle tulee jatkossa vain kasvamaan. Uusi Siwa palvelee myös Rastilan leirintäalueen asiakkaita, aluemyyntipäällikkö Niina Halttu kertoo.

– Uuden Siwa-konseptin mukaisen ruokakaupan vahvuuksia ovat pitkät aukioloajat ja kätevä sijainti – kauppaan on nopea poiketa vaikka jalan. Siwat tunnetaan myös kattavista lähipalveluistaan ja ystävällisestä henkilökunnastaan. Retkeilijänkadun Siwan tuotevalikoimassa painottuvat tuoretuotteet ja nopeat ruokaratkaisut, Halttu jatkaa.

Tuoretuotteiden, kuten hedelmien, vihannesten, maitotaloustuotteiden ja leivän osuus kaupan valikoimasta on lähes puolet, ja Siwassa myytävä liha on aina kotimaista. Ruokakaupan monipuolisiin lähipalveluihin kuuluvat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Siwalla on myös laajat aukioloajat: ruokakauppa palvelee viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta aina iltayhteentoista asti, ja alle 100-neliöisenä kauppana se saa pitää ovensa auki myös arki- ja juhlapyhinä.

Osa Lähikaupan investointiohjelmaa

Uusi Siwa Retkeilijänkatu on osa Suomen Lähikaupan investointiohjelmaa. Lähikauppa avaa tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatkaa kauppojen remontoimista uuteen Siwa-konseptiin. Investoinneilla parannetaan lähikaupan palveluja ja tuodaan ne lähemmäs ihmistä, mutta samalla niillä on positiivinen vaikutus kotimaiseen työllisyyteen. Myös rakennustyöt ja remontit teetetään kotimaisilla ja yleensä paikallisilla urakoitsijoilla ja kalusteet hankitaan kotimaiselta toimittajalta.

– Panostuksemme lähikauppaverkkoon jatkuu vahvana. Avaamme tänä vuonna useita uusia Siwoja ja jatkamme kauppojemme remontoimista. Olemme iloisia, että samalla kun tuomme lähikaupan palvelut uusien ihmisten ulottuville, voimme investoinneillamme vahvistaa työllisyyttä sekä suoraan että välillisesti, kauppapaikoista vastaava johtaja Esko Sutelainen kertoo.

* Siwa Retkeilijänkatu avataan torstaina 16.7. klo 10 osoitteessa Retkeilijänkatu 3, 00980 Helsinki. Kakkukahvit tarjolla klo 10–18. Ruokakaupassa toimivat Matkahuollon pakettipalvelu sekä Veikkauksen ja RAY:n pelipalvelut. Aukioloajat: ma–pe 7–23, la 7–23 ja su 9–23.

* Kesäkauppapäivät Helsingin Siwoissa ja Valintataloissa
Kaikissa Suomen Siwoissa ja Valintataloissa järjestetään kesän aikana kesäkauppapäiviä, joiden aikana kaupat täyttyvät kesäisellä hulinalla. Ohjelmassa on kilpailuja, hyväntekeväisyystempauksia, rentoa naapurustotunnelmaa ja kauppojen itse järjestämää ohjelmaa. Helsingin lähikaupoissa kesäkauppapäiviä on edessä vielä seuraavasti:

25.7.2015: Siwa Laajasalo (Gunillantie 8), Siwa Latokartano (Von Daehnin Katu 1), Siwa Siilitie 11, Siwa Töyrynummi (Pertunpellontie 4), Siwa Östersundom (Kraputie 2), Valintatalo Hämeentie 16, Valintatalo Mäkelänkatu 58–60, Valintatalo Sturenkatu 40.

1.8.2015: Siwa Heikinlaakso (Nummitie 2), Siwa Myllypurontie 22, Siwa Mäkelänkatu 91, Siwa Oulunkylä (Kivalterintie 21), Siwa Pajamäentie 14, Siwa Pietarinkatu 12, Siwa Runeberginkatu 32/Töölö, Siwa Ruskeasuo (Kiskontie 22), Siwa Savelantie 11, Siwa Siilitie 6, Siwa Suomenlinna, Siwa Suutarila (Tapulikaupungintie 39), Siwa Tunnelitie 10/Haaga, Siwa Wallininkuja 7/Kallio, Siwa Yhdyskunnantie 22, Valintatalo Hakaniemi (Sörnäisten Rantatie 7), Valintatalo Jollaksentie 33, Valintatalo Lapuankatu 4, Valintatalo Puistola (Maatullinaukio 10).

Lisätietoja: Aluemyyntipäällikkö Niina Halttu, PK 5, Suomen Lähikauppa Oy, puh. 020 700 3016 (Siwa Retkeilijänkadun toimintaa koskevat tiedot).
Suomen Lähikaupan mediapalvelu (arkisin klo 9–15), puh. 020 700 3115 (Lähikaupan investointiohjelmaa koskevat tiedot).

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs