Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi shoppailutapahtuma Mega Outlet 2014 ensi sunnuntaina Tampereella

Tampereen Messut

Uusi shoppailutapahtuma Mega Outlet 2014 ensi sunnuntaina Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2014 klo 16:18
Julkaisija: Tampereen Messut

YHDEN PÄIVÄN OSTOSPARATIISI TARJOAA EDULLISIA LÖYTÖJÄ

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreena täyttyy sunnuntaina 7.12.2014 vaatteista, kengistä, laukuista, koruista, asusteista, kosmetiikasta ja muista pukinkonttiin sopivista edullisista tuotteista. Uusi myyntitapahtuma Mega Outlet 2014 on yhden päivän jouluinen ostosparatiisi, jossa on yli 60 näytteilleasettajaa. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja se on avoinna klo 10–18.

– Uusi Mega Outlet on saanut innokkaan vastaanoton. Mukana on yli 60 näytteilleasettajaa ja yleisökin tuntuu jo odottavan leppoisaa ostospäivää innokkaasti. Vaikuttaa siltä, että tällaiselle edullisia tuotteita tarjoavalle shoppailutapahtumalle on juuri nyt erityistä kysyntää. Itsenäisyyspäivän jälkeinen sunnuntai on hyvä hetki hankkia lahjat pukinkonttiin ja tehdä ihania löytöjä. Mega Outletiin ei ole sisäänpääsymaksua, ilmaista pysäköintitilaa on riittävästi ja bussilla pääsee kätevästi perille, joten tapahtumaan on kaikin puolin helppo tulla ostoksille, sanoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messut Oy:stä.

Muotia moneen makuun – tuhat ensimmäistä kävijää mukana Michael Kors -laukun arvonnassa

Mega Outletissa on myynnissä huippumuotia maailmalta ja muun muassa Suomessa suunniteltuja lastenvaatteita. Näytteilleasettajien tuotevalikoimissa nähdään myös kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä, kuten esimerkiksi Guess, Hanky Panky, Michael Kors, Marc Jacobs, Marlene Birger, Peak Performance, Rag&Bone, Selected, Sisters Point, Spanx, Tommy Hilfiger ja Tory Burch. Lisäksi myynnissä on muun muassa naisten muotia Pariisista ja Italiasta, suosittuja nuortenvaatebrändejä, tunnettuja lastenvaatemerkkejä sekä laadukkaita nahkatuotteita, kuten laukkuja ja vöitä Barcelonasta maahantuojahinnoin. Tarjolla on myös urheiluvaatteita ja -asusteita sekä naisten, miesten ja lasten kenkiä. Lisäksi valikoimissa on kauneustuotteita ja -palveluita. Paikan päällä tehdään SoPolish-kestolakkauksia sekä käsi- ja kasvohoitoja. Mega Outlet 2014 -tapahtumaan kannattaa tulla jo hyvissä ajoin, sillä tuhannen ensimmäisen kävijän kesken arvotaan Michael Kors -laukku "Selma bag" (arvo 360 euroa). Lisätiedot tapahtumasta ja näytteilleasettajista: www.tampereoutlet.fi.

Löytönurkassa aarteita – Mega Outlet mukana Joulupuu Tampere -hyväntekeväisyyskeräyksessä    

Pirkanmaan Löytötavaratoimiston Löytönurkasta voi tehdä edullisia ja laadukkaita löytöjä. Myynnissä on muun muassa käytettyjä miesten ja naisten vaatteita sekä laukkuja ja koruja. Osa myyntituotosta menee Joulupuu Tampere -hyväntekeväisyyskeräykseen, jossa kerätään lahjoja vähävaraisille lapsille ja nuorille. Mega Outletissa otetaan myös vastaan lahjoja Joulupuu Tampere -hyväntekeväisyyskeräykseen. Kävijät voivat tuoda keräykseen tarkoitetun lahjan Joulupuu Tampere -keräyspisteeseen. Lahjan tulee olla uusi ja käyttämätön. Lahjat toivotaan tuotavan lahjakeräyspisteeseen lahjapaperin tai -kassin kera, mutta paketoimattomina. Merkitse lahjaan 1) sisältö, 2) tytölle vai pojalle, 3) sopiva lahjansaajan ikä. Lahjoja jaetaan 0–17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tampereen Messut Oy toimittaa Mega Outlet -tapahtumaan tuodut lahjat Joulupuu Tampere -hyväntekeväisyyskeräykseen. Keräyksen järjestää Tammerkosken Nuorkauppakamari ry. Lisätiedot: www.jctammerkoski.com/projektit/joulupuu

Mega Outlet 2014 järjestetään sunnuntaina 7.12.2014 klo 10–18 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla (E-halli) osoitteessa Ilmailunkatu 20, Tampere. Pysäköinti alueella on Mega Outlet 2014 -tapahtuman aikana maksuton. Tampereen joukkoliikenteen linja 14 liikennöi Tampereen keskustan ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen (TESC) välillä, joten tapahtumaan pääsee hyvin myös bussilla.

Tutustu Mega Outlet -tapahtuman tarjontaan ennakkoon:
•    Nettisivut: www.tampereoutlet.fi
•    Facebook: facebook.com/tampereenmessut (tapahtuma: Mega Outlet 2014)
•    Twitter: @TampereenMessut, #MegaOutlet

Median palvelupiste:
•    Median palvelupiste Mega Outletissa sijaitsee E-hallin eteläisessä sisäänkäynnissä.

Lisätiedot: www.tampereoutlet.fi
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133, hannele.nuotio(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs