Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi Pitsapoliisi.fi -palvelu listaa laittoman hyvät pitseriat

Uusi Pitsapoliisi.fi -palvelu listaa laittoman hyvät pitseriat

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2015 klo 11:54
Julkaisija: Haltu Oy

Tänään julkaistu Pitsapoliisi.fi -palvelu haluaa listata kaikki laittoman hyvät pitsat ja pitseriat. Palvelussa kuka tahansa voi nimettömänä käydä tekemässä ilmiannon hyvästä Pitseriasta ja sen tarjonnasta. Palvelu ei ole kiinnostunut pitsojen hinnasta vaan ennemminkin laadusta ja suositusten määrästä. 

Julkaisuvaiheessa palvelu ei vielä listaa pitserioita, mutta listaukset julkaistaan, kun tarpeeksi ilmiantoja on saatu. Tavoitteena on, että ilmiantojen perusteella pitseriat saavat mainetta ja lisää asiakkaita.  

Palvelun toteutuksesta ja ideasta vastaa Tamperelainen it-alan yritys Haltu Oy ja sivuston graafisista elementeistä niin ikään Tamperelainen Mainostoimisto Värikäs Oy. 

"Kyllästyimme mediassa vallinneeseen negatiivisuuteen ja halusimme lähteä miettimään hyviä pitsoja positiivisuuden kautta. Emme halunneet lähteä vertailemaan pitsojen hintoja ja arvioimaan pitseriayrittäjien taloudellisia motiiveja vaan ennen kaikkea yrittää tuoda kaikille heille mahdollisesti lisää asiakkaita ja entistä parempaa liiketoimintaa.", toteaa Haltu Oy:n toimitusjohtaja Mikko Sävilahti.

Palvelun kehityspolulla ovat mm. karttahaku- sekä paikannukseen perustuva ilmoitusmahdollisuus. 

 

Mikko Sävilahti
toimitusjohtaja
Haltu Oy
+358-50-3506464
mikko@haltu.fi

 

Liitetiedostot

_____________________

Haltu Oy on 2010 perustettu ketterien ohjelmistojen kehittämiseen erikoistunut web- ja mobiiliteknlogioiden osaaja, jonka erityisosaamista on mm. palvelujen digitalisointi. Haltu Oy palvelee monipuolisesti erikokoisia asiakkaita tarjoten koko yhteistyöverkostomme voimalla ja muutamme ideat liiketoiminnaksi. Projekteissa hyödynnetään paljon avoimen lähdekoodin teknologioita. Yrityksen henkilömäärä on 10 ja päätoimipiste Tampereella.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs