Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi monitoimikenttä Lopelle

Osuuskauppa Hämeenmaa

Uusi monitoimikenttä Lopelle

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2012 klo 11:23
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

S-ryhmän ja Suomen Palloliiton valtakunnallinen yhteistyöhanke poikii uuden lähiliikuntapaikan Lopelle. Osuuskauppa Hämeenmaan alueen ensimmäinen Ässäkenttä avataan keskiviikkona 19.9. Läyliäisten koululla. Monitoimikenttä tulee toimimaan tärkeänä virkistys- ja harrastuspaikkana lähiympäristön lapsille myös kouluaikojen ulkopuolella.

 

S-ryhmän ja Suomen Palloliiton viime vuonna alkaneen yhteistyön tavoitteena on rakentaa sata monitoimikenttää suomalaisten alakoulujen pihoille. Osuuskauppa Hämeenmaalle hanke on mieluinen ja esimerkki niistä tavoista, joilla Hämeenmaa haluaa olla mukana kasvattamassa Kanta- ja Päijät-Hämeen hyvinvointia.

- Haluamme edistää alueemme asiakasomistajaperheiden hyvinvointia tukemalla liikuntaharrastuksia erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa. Koulujen pihoilla sijaitsevat monitoimikentät toimivat virkistys- ja harrastuspaikkoina myös vapaa-ajalla, ja kentät ovat kaikkien lasten käytettävissä, toimitusjohtaja Taavi Heikkilä kertoo.

Myös Läyliäisten koulun rehtori Jukka Mursula painottaa kentän olevan kaikille avoin. - Kenttä tulee ahkeraan käyttöön koulun liikunta- ja välitunneille, mutta erityisesti lapsia tulisi kannustaa omatoimiseen liikkumiseen. Tarvitaan paikkoja, joihin lähialueen lapset voivat kokoontua ja jotka ovat avoimia ilman urheiluseurojen jäsenyyttä. Olemme kentästä erittäin kiitollisia, hän iloitsee.

Suomen Palloliiton toimitusjohtaja Kimmo J. Lipposen mukaan Ässäkentät kertovat, että eri toimijoiden yhteistyössä on voimaa. - Korkeatasoiset liikuntapaikat lähellä kuntalaisia ovat edellytys liikunnallisuuden lisäämiselle. Juuri tämän kaltaista yhteistyötä kuntien, järjestöjen ja elinkeinoelämän välillä tarvitaan, jotta saadaan aikaan toimivia liikuntapaikkoja, hän toteaa.

Kentän vihkiäistapahtuman 19.9. klo 12-14 järjestävät yhteistyössä Osuuskauppa Hämeenmaa, Palloliiton piiri sekä Läyliäisten koulu. Kentän luovutuspuheen pitää toimitusjohtaja Taavi Heikkilä. Kunnanjohtajan, Palloliiton Tampereen piirin ja koulun puheenvuorojen jälkeen julkistetaan kentän virallinen nimi ja pelataan vihkiäisottelu.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Hämeenmaa, toimitusjohtaja Taavi Heikkilä 050 68037
Suomen Palloliitto, seuratoimintajohtaja Timo Huttunen, puh. 040 823 5270

Hämeenmaa – yli 138 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs