Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uusi iso S-market Orimattila avataan tänään

Osuuskauppa Hämeenmaa

Uusi iso S-market Orimattila avataan tänään

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2011 klo 08:45
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Uusi iso S-market Orimattila avataan tänään perjantaina. Myymälästä tulee uudistuksen myötä Hämeenmaan suurin, kun myymälän kokonaispinta-ala on kasvanut lähes 5 000 neliömetriiin.

- S-market Orimattilassa on oikea jauholeipomo, laaja palvelutiski ja noin 20 000 tuotteen päivittäistavaravalikoima. Ruokavalikoimaltaan myymälä onkin yksi Suomen suurimmista S-marketeista. Voidaan puhua täyden palvelun S-marketista, kertoo market- ja rautakaupan toimialajohtaja Olli Vormisto.

S-market Orimattilan pinta-ala on kasvanut uudistuksen myötä noin kaksi ja puolikertaiseksi. Myymälän kokonaispinta-ala on lähes 5 000 m², ja kiinteistön kokonaispinta-ala on lähes 7000 m². Pysäköintitilaa on tullut laajennuksen alapuolelle, ja kaikkiaan parkkipaikkoja on noin 200. S-marketissa työskentele 45 kaupan alan ammattilaista. Päällikkönä toimii Petri Koski.

Vanhan S-marketin tilat uudistetaan täysin, ja niihin avataan kesän aikana kauppakeskus. Kauppakeskuksessa tulevat toimimaan muun muassa Alko, Posti, R-Kioski, kampaamokauppa Hairlekiini, Ray, Seppälä sekä kahvila.

Uuden S-market Orimattilan on suunnitellut Heikki Leino Arktiira Oy:stä, ja laajennuksen on toteuttanut Rakennusliike Pakkanen Oy. S-market Orimattila sijaitsee osoitteessa Erkontie 16, Orimattila.

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, Market- ja rautakaupan toimialajohtaja Olli Vormisto, puhelin 050 358 8336

Hämeenmaa – yli 130 000 asiakkaansa omistama yritys. Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs