Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uudistunut S-market Kaleva sai vuokralaisen ja entistä herkullisemman ruokavalikoiman

Pirkanmaan Osuuskauppa

Uudistunut S-market Kaleva sai vuokralaisen ja entistä herkullisemman ruokavalikoiman

Tiedote.
Julkaistu: 25.08.2014 klo 09:13
Julkaisija: Pirkanmaan Osuuskauppa

S-market Kalevaa uudistettiin kesä–heinäkuussa. Myymälä on nyt avarampi ja valoisampi, vaikka siitä lohkaistiin erillinen liiketila, jonka vuokralaisena aloitti Vauvatalo Johanna. Lastentarvikkeet ja herkulliset ainekset ruoanlaittoon löytyvät nyt kätevästi saman katon alta.

–  Myymälän pohjaratkaisua selkiytettiin, minkä lisäksi uudet, valoisat kalusteet tekevät tilan avarammaksi. Myös kylmäkalusteita vaihdettiin energiatehokkaammiksi ja kassalinjasto uusittiin, ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro kertoo.

Ruokavalikoima kasvoi 450 tuotteella

Vaikka S-marketin myyntiala pieneni, tuotteiden kokonaismäärä ei vähentynyt. Ruoanlaittoon liittyvä valikoima on kasvanut noin 450 tuotteella ja sitä on muutettu asiakkaiden tarpeita paremmin vastaavaksi. Valikoimassa on entistä enemmän hedelmiä, vihanneksia, kalaa, valmisruokaa, kuivahedelmiä, mausteita, maustekastikkeita, tex mex -tuotteita ja juomia.

– Tarkensimme käyttötavaravalikoimaamme, koska lähietäisyydellä on Prisma Kaleva, josta löytyy osuuskaupan marketpuolen suurin käyttötavaravalikoima, S-market Kalevan marketpäällikkö Minna Ylikoski kertoo. Tärkeimpiä päivittäisiä käyttötavaroita, kuten pesuaineita ja muita hygieniatuotteita löytyy edelleen hyvä perusvalikoima.

– Haluamme olla asiakkaillemme entistäkin herkullisempi Oma Kauppa. Torstaista lauantaihin 28.–30.8. meillä on tuote-esittelyjä ja etuja. Sokos Herkun Rôtisseur Tapio Pakanen ja muut ruoan ammattilaiset opastavat asiakkaita arkiruoan ja viikonloppuherkkujen saloihin, Ylikoski kertoo.


Lisätietoja:

S-market- ja Sale-ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro, 010 7670085
S-market Kalevan marketpäällikkö Minna Ylikoski, 010 7671190

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs