Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Uudenlainen ABC Joutsa avataan 13.6.

Osuuskauppa Keskimaa

Uudenlainen ABC Joutsa avataan 13.6.

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2013 klo 10:04
Julkaisija: Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaa avaa Joutsan Oravakivensalmelle uuden ABC-liikennemyymälän torstaina 13.6. kello 10.

 

ABC Joutsa valmistuu nelostien varteen keskelle kaunista Järvisuomea. Toimialajohtaja Heikki Tervanen sanoo, että ABC Joutsan suunnittelussa ja rakentamisessa on haluttu huomioida luonnonkaunis ympäristö sekä ympäristöturvallisuus. Rakennuksen yksityiskohdissa on haluttu korostaa pysähdyspaikan rentoutta ja mökkimäisyyttä.

 

– Muun muassa aseman polttonesteen myyntialue on allastettu läheisen vesistön suojelemiseksi, Tervanen kertoo.

 

Liikennemyymälä lämmitetään vähäpäästöisesti pelleteillä. ABC Joutsan kylmä- ja pakastekoneet toimivat ympäristöystävällisellä R407F –kylmäaineella, joka rasittaa ympäristöä huomattavasti vähemmän kuin tavanomaiset kylmäaineet. Lisäksi kylmäkaapeissa ja pakastimissa on energiaa säästävät ovet.

 

Uutta dieseliä ja paikallista ruokaa

 

ABC Joutsan mittarikentällä myydään poikkeuksellisesti viittä eri polttoainelaatua. Perinteisten 95- ja 98-oktaanisten bensiinien ja tavallisen dieselin lisäksi ABC Joutsan mittarikentällä myydään EkoFlex E85 –korkeaseosetanolia ja ABC:n kesällä lanseerattavaa Smart Dieseliä, joka on premium-laadun diesel-polttoneste. Smart Diesel on lähes rikitön polttoaine. Sen palotapahtuma on puhtaampi ja täydellisempi kuin tavallisella dieselillä.

 

ABC Joutsan ravintolapalvelut erottavat sen muista ABC-liikennemyymälöistä.

 

– ABC Joutsan ravintolavalikoimat ovat korostetun paikalliset. Ruokalistalta löytyy paikallisten tuottajien raaka-aineista valmistettuja annoksia, joissa maistuvat Järvisuomen maut, Tervanen kertoo.

 

Paikallisia yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Tupalan Leipä, Röykkälän lammastila ja Design Pylsy.

 

– ABC Joutsa sijaitsee ensimmäisen kahvikupin päässä Jyväskylästä ja ruokatauon päässä Helsingistä. ABC Joutsasta on matkaa Jyväskylään noin 75 kilometriä ja Helsinkiin noin 200 kilometriä, Tervanen kuvailee.

 

ABC Joutsan asiakkaita palvelee myös Hesburger. Liikennemyymälän kompaktista ABC Marketista mukaansa saa hyvät eväät. ABC Joutsa työllistää vakituisesti 25 työntekijää ja kesällä 10 kesätyöntekijää. Liikennemyymälän kokonaisinvestointi on noin viisi miljoonaa euroa.

 

ABC Joutsan liikennemyymälän avajaiset ovat torstaina 13.6. kello 10.

 

Lisätietoja:

toimialajohtaja Heikki Tervanen, 010 767 3064, 050 593 5764, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa

kiinteistöjohtaja Vihinen Matti, 010 767 3020, 050 502 5252

Osuuskauppa Keskimaa on vähittäiskauppaa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppaa ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 700 miljoonan euron vuosimyynnillään. Asiakasomistajia on yli 112 000. Keskimaa työllistää noin 2000 keskisuomalaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs