Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » UPS INVESTOI MAANTIEKULJETUSVERKOSTOON, JOKA NOPEUTTAA YRITYSTEN YHTEYKSIÄ KAIKKIALLA EUROOPASSA

UPS INVESTOI MAANTIEKULJETUSVERKOSTOON, JOKA NOPEUTTAA YRITYSTEN YHTEYKSIÄ KAIKKIALLA EUROOPASSA

Tiedote.
Julkaistu: 23.06.2016 klo 10:16
Julkaisija: Tiedote

Lehdistön yhteyshenkilö:

Hedvig Armand
Nordic Communications Supervisor
+46 8799 8131
harmand@ups.com

 

Eurooppalaiset yritykset ja verkkokaupat hyötyvät nopeammista maantiekuljetusreittien kuljetusajoista ja viennin yhteyksistä koko mantereella

HELSINKI, 23.6.2016 – UPS tiedotti tänään useista maantiekuljetusverkoston parannuksista, joiden avulla voidaan luoda paremmat vientimahdollisuudet eurooppalaisille asiakkaille. Asiakkaat hyötyvät nopeammasta UPS Standard -kuljetuspalvelusta koko mantereella. Esimerkiksi yritykset, jotka lähettävät tilauksia Suomesta Tšekkiin, saavat lähetyksensä perille tšekkiläisille asiakkaille neljässä päivässä.

“Vaikka nopeimmat kuljetuspalvelumme löytyvät jatkossakin UPS Express -palveluvalikoimastamme, olemme onnistuneet lyhentämään edullisimman rajat ylittävän maantikuljetuspalvelumme toimitusaikaa kahdella päivällä”, sanoi Nando Cesarone, UPS Euroopan johtaja. “UPS on sitoutunut investoimaan 2 miljardia dollaria Euroopan verkostoon ja infrastruktuuriin vuoteen 2019 mennessä. Tämä maantieverkoston parannus on osa kyseistä investointia ja se tarjoaa eurooppalaisille asiakkaille pääsyn uusille markkinoille nopeammin ja tehokkaammin”, Cesarone jatkoi.

Ecommerce Europen arvion mukaan internet-talouden osuus tulee kasvamaan Euroopassa niin, että se kattaa 6,6 % Euroopan BKT:sta vuonna 2020, kun vuonna 2014 sen osuus oli 2,2 %. Verkkokaupan kasvu tarkoittaa, että asiakkailla tulee olemaan enemmän valtaa kuin koskaan aiemmin niin henkilökohtaisten tavaroiden kaupassa kuin tehdessä erilaisia hankintoja ja ostettaessa palveluja perinteisillä sektoreilla kuten teollisessa valmistuksessa ja autoteollisuudessa.

UPS:n Pulse of the Online Shopper-tutkimuksen mukaan 58 % verkkokauppojen asiakkaista jättää tilauksen tekemättä, jos toimitusaika koetaan liian pitkäksi. Lisäksi 43 % asiakkaista sanoo, että myöhästynyt toimitus laskee uudelleen ostamisen todennäköisyyttä. Nopeamman UPS Standard -palvelun avulla eurooppalaiset yritykset voivat jatkaa asiakastyytyväisyyden lisäämistä saamalla tuotteensa toimitettua asiakkaille nopeasti ja edullisesti.

Nopeammat toimitusajat tarjoavat kaikille eurooppalaisille yrityksille paremman mahdollisuuden hyödyntää viennin etuja. UPS:n vuonna 2015 tekemän European SME Exporting Insights -tutkimuksen mukaan, johon osallistui 10 000 pienen ja keskisuuren yrityksen omistajaa, vientiä harjoittavilla yrityksillä on merkittävä etu pelkkiin kotimaan markkinoihin keskittyviin yrityksiin verrattuna.  

“UPS on auttanut luotettavasti kaiken kokoisia eurooppalaisia yrityksiä luomaan yhteyksiä muuhun maailmaan lähes 40 vuoden ajan”, sanoi Cesarone. ”Viimeisimmät parannukset todistavat pitkäaikaisesta sitoumuksestamme tarjota UPS:n tunnetuksi tehneitä korkealaatuisia palveluja.”

Liitetiedostot

About UPS

UPS (NYSE:UPS) on maailman johtava logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman pakettien ja rahdin kuljettamiseen, kansainvälisen kaupankäynnin edistämiseen ja kehittyneen teknologian hyödyntämiseen liittyviä ratkaisuja tehokkaamman maailmankaupan mahdollistamiseksi. UPS:n pääkonttori on Atlantassa, Yhdysvalloissa. UPS palvelee yli 220 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti. Yritys löytyy Internetistä osoitteesta ups.com®. Yrityksen blogia voi lukea osoitteessa longitudes.ups.com. UPS:n uutiset löytyvät osoitteesta pressroom.ups.com.

Tietoa UPS:n European SME Exporting Insights -tutkimuksesta

Tutkimukseen osallistui 10 717 pienten ja keskisuurten yritysten omistajaa tai johtajaa, muun muassa toimitusjohtajia, kaupallisia johtajia ja liiketoiminnan sekä myynnin johtajia. Tutkimukset ajoittuivat 15.6.–7.5.2015 väliselle jaksolle. Haastatteluja tehtiin Belgiassa (1298), Ranskassa (2133), Saksassa (1745), Italiassa (1949), Alankomaissa (1087), Puolassa (1040) ja Isossa-Britanniassa (1101).

Tutkimukseen osallistuneet yritykset valitsi Dun & Bradstreet -luottotietokonserni. Valitut yritykset edustivat seuraavia aloja: teollinen valmistus ja autoteollisuus, jälleenmyynti, huipputeknologia ja terveydenhuolto. Tutkimuksen ulkopuolelle jätettiin alasektorit kuten elintarvikkeiden tuottajat, tekstiilien valmistajat, maidontuottajat, kemikaaliteollisuus, kahvilat, baarit ja ravintolat sekä pääsektorit kuten maatalous, kaivostoiminta ja rakentaminen. Tutkimuksen kullekin seitsemälle markkina-alueelle valittiin 200 yritystä yksityiskohtaisempaa tarkastelua varten.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs