Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Työhaastatteluun voi valmistautua nyt netissä

Työhaastatteluun voi valmistautua nyt netissä

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2012 klo 13:00
Julkaisija: VMP

VMP on kehittänyt yhdessä oppilaitosyhteistyökumppaninsa Turun kauppakorkeakoulun kanssa erityisesti nuorille työnhakijoille suunnatun VMP Työhaastattelukoneen. Sen avulla voi valmistautua esimerkiksi kesätyöhaastatteluun.

Työhaastattelukone on henkilöstöpalvelualan yritys VMP:n nettisivuilla julkaistu viihteellinen nettikone, jossa pilke silmäkulmassa kartoitetaan työnhakijan persoonaa ja annetaan vinkkejä työnhaastattelutilanteeseen.

Vaikka Työhaastattelukoneessa mennään huumori edellä, on sen tarkoituksena myös oikeasti valmentaa työhaastattelutilanteeseen. Kone selvittää kymmenen kohdan avulla vastaajan persoonaa. Samalla kone antaa vinkkejä työnhakuun ja eritoten työhaastatteluun valmistautumiseen. Koneessa haastatteluvinkkejä antaa myös VMP:n henkilöstöjohtaja ja rekrytointiorganisaation vetäjä Erkki Levä, joka on uransa aikana lukenut yli 50 000 cv:tä ja haastatellut tuhansia nuoria työnhakijoita.

Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoiden tehtävänä oli ideoita koneesta kohderyhmää eli nuoria työnhakijoita puhutteleva, mutta kone soveltuu kaikenikäisille työhaastatteluun valmentautuville.

Työhaastattelukoneeseen voi tutustua osoitteessa:

www.vmp.fi/Suomi/fi/Tyontekija/VMP+Tyohaastattelukone

Lisätietoja:

Helena Levonmaa, viestintäpäällikkö, p. 040 307 5002,

sähköposti: helena.levonmaa@vmp.fi

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palvelualueverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpal-velualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2011 oli 109 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistu-nut kansainvälinen rekrytointi. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän tuottavuutta vastuullisesti kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Kon-sernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2011 VMP työllisti lähes 14 000 työntekijää 4 000 asiakasyritykseen. VMP on EK:n alaisen Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n jäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs