Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Turun Osuuskauppa suunnittelee Forumin Amarillon, Rosson ja Coffee Housen liiketoimintojen lopettamista

Turun Osuuskauppa

Turun Osuuskauppa suunnittelee Forumin Amarillon, Rosson ja Coffee Housen liiketoimintojen lopettamista

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2014 klo 18:01
Julkaisija: Turun Osuuskauppa

TOK käynnistää yt-neuvottelut Turussa Forumin Amarillossa, Rossossa sekä Coffee Housessa.

- Turun markkinatilanne ravintolaliiketoiminnan osalta on tällä hetkellä todella kilpailtu. Samaan aikaan yksityisen kulutuksen taantuma jatkuu. Lisäksi toimialaan kohdistuvat kustannukset ovat viime vuosina kasvaneet merkittävästi. Lopputuloksena on liiketoiminnan kannattavuuden merkittävä heikkeneminen Amarillon, Rosson ja Coffee Housen kohdalla. Nämä tekijät ovat vaikuttaneet siihen, että joudumme neuvottelemaan ravintolatarjontamme sopeuttamisesta kysyntätilanteeseen, toteaa TOK:n matkailu- ja ravitsemiskaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Eskelinen.

Ravintoloiden liiketoimintojen lopettaminen voi toteutuessaan johtaa korkeintaan 49 työsuhteen päättymiseen.

- Pyrimme tarjoamaan neuvottelun piirissä olevalle henkilöstölle ensisijaisesti muuta työtä TOK:n sisältä. Neuvottelut alkavat 13.10.2014 ja kestävät vähintään kuusi viikkoa. Mahdolliset henkilöstövaikutukset toteutuvat enintään puolen vuoden kuluessa neuvottelujen päättymisestä, Eskelinen sanoo.

 

Lisätietoja:
Turun Osuuskauppa, toimitusjohtaja Antti Sippola, puh. 010 764 4001
Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Mikko Eskelinen, puh. 010 764 5007

TOK on yli 135 000 varsinaissuomalaisen talouden omistama osuuskauppa. Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa 21 kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajatalouksille.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs