Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Turun AMK:ssa voi hankkia englanninkielisen tutkinnon: Vieraskielisten koulutusten yhteishaku alkaa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun AMK:ssa voi hankkia englanninkielisen tutkinnon: Vieraskielisten koulutusten yhteishaku alkaa

Tiedote.
Julkaistu: 02.01.2014 klo 11:25
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

 

Englanninkieliset koulutusohjelmat on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat opiskella kansainvälisen tutkinnon. Haku koulutukseen alkaa tiistaina 7.1. ja päättyy 11.2. Turun AMK tarjoaa kolme englanninkielistä koulutusta; kaksi koulutusohjelmaa Turussa ja yksi Salossa.

International Business -koulutuksesta valmistuu kansainvälisiä tradenomeja (Bachelor of Business Administration) ja Information Technology -koulutuksesta IT-alan insinöörejä (Bachelor of Engineering).  Salossa voi opiskella englanninkielisen sairaanhoitajatutkinnon (Bachelor of Health Care) Nursing -koulutuksessa.

Hakijoita Turun AMK:n kansainvälisiin koulutusohjelmiin on aikaisemmin ollut sekä kotimaasta että ulkomailta. Opiskelu tapahtuu englannin kielellä.

AMK-päivä järjestetään tiistaina 14.1. Turussa

Turun ammattikorkeakoulu järjestää abeille ja ammatillisista oppilaitoksista valmistuville

AMK-päivän tiistaina 14.1. klo 13–16 Lemminkäisenkadun toimipisteessä (Lemminkäisenkatu 30, Turku).

Tapahtumassa voi tutustua Turussa toimivien ammattikorkeakoulujen koulutustarjontaan ja opiskeluun.

Tapahtuman yhteydessä järjestettävissä tietoiskuissa kuullaan muun muassa Turun AMK:sta valmistuneiden kokemuksia opiskelusta ja työelämästä. Mukana AMK-päivässä ovat kaikki alueen ammattikorkeakoulut; Turun AMK, Diak, Humak ja Novia.

  • Lisätiedot kaikista Turun AMK:n haettavista koulutusohjelmista: www.turkuamk.fi/haku
  • Vieraskielisten Bachelor-koulutusten yhteishaku  7.1.–11.2.2014
  • Vieraskielisten ylempien Master-tutkintojen erillishaku 3.3.–1.4.2014
  • Nuorten, aikuisten ja ylempien suomenkielisten tutkintoon johtavien koulutusten yhteishaku 3.3.–1.4.2014

 

Ylempi englanninkielinen Master-tutkinto Turun AMK:sta

Turun ammattikorkeakoulussa voi opiskella myös ylemmän AMK-tutkinnon englanniksi. Ylemmät AMK-tutkinnot ovat erillishaussa yhtä aikaa kevään suomenkielisten koulutusten yhteishaun kanssa eli 3.3.–1.4.2014

Liiketalouden kansainvälisiin asiantuntijatehtäviin tähtäävä International Business Management -koulutus valmistaa ylempään tradenomitutkintoon (Master of Business Administration) ja on erinomainen jatko-opiskelumahdollisuus Suomessa ja ulkomailla kaupallisen alan alemman korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Uutena Master-ohjelmana Turun AMK esittelee keväällä muotoilun ylemmän AMK -koulutuksen Design. Design-koulutus toteutetaan yhteistyössä Yrkeshögskolan Novian Leadership and Service Design -koulutuksen kanssa.

 

Lisätietoja:

Opintoasiaintoimiston päällikkö Anu Lehtinen,

p. (02) 2633 5667 ja 050 5985 667

anu.lehtinen@turkuamk.fi

 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs