Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Turkuun avataan Samsungin toinen konseptimyymälä Suomessa

Samsung Electronics Nordic

Turkuun avataan Samsungin toinen konseptimyymälä Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2014 klo 08:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Turku liittyy Helsingin seuraan, kun Suomen entinen pääkaupunki saa oman Samsung Experience Storensa torstaina 4.12. tois puol jokkee.

Turku 1. joulukuuta 2014 – Samsung ja DNA avaavat joulukuun alussa Samsung Experience Store -konseptimyymälän Turkuun 4.12. kello 10, kauppatorin kupeeseen. Nyt myös turkulaiset pääsevät kokemaan Samsungin uusimmat innovaatiot saman katon alla. Eerikinkadun ja Aurakadun kulmassa sijaitsevassa Samsung Experience Storessa on esillä laaja valikoima Samsungin tuotteita, kuten älypuhelimia, tabletteja ja fiksuimpia lisävarusteita, usein jo ennen niiden myyntiintuloa. Myymälästä saa myös kaikki DNA:n puhe- ja laajakaistaliittymät sekä viihdepalvelut.

Samsung avasi viime syksynä Helsinkiin näyttävän konseptimyymälän, joka oli Pohjoismaiden ensimmäinen laatuaan.

Turun konseptimyymälässä järjestetään Helsingin myymälän tapaan asiakkaille suunnattuja ilmaisia koulutuksia, jotka räätälöidään eri tuotteiden ympärille.

-Olemme innoissamme voidessamme olla kumppanina mahdollistamassa Samsung Experience Storen avaamisen myös Turkuun. Nykyään älypuhelimen tai tabletin hankinta jää hyvin helposti pelkän laitteen ostamiseksi, joten me haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle uusia ideoita laitteiden käyttämiseksi arjen helpottajina ja näyttää kädestä pitäen, mihin kaikkeen laitteita voi käyttää. Upeat sisällöt ja mielenkiintoiset lisälaitteet esittäytyvät uudessa myymälässä laajasti, ja uskomme, että voimme tarjota asiakkaille aivan uusia ideoita ja ajatuksia. Tarjoamme ensiluokkaista palvelua ja opastamme oikeanlaisten älylaitteiden hankinnassa, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

-Samsung Experience Store on paikka, jossa kuluttajat saavat tutustua Samsungin koko mobiilituotevalikoiman kirjoon. Paikalla on aina laitteet läpikotaisin tunteva henkilökunta, joka osaa neuvoa kiperimmissäkin tilanteissa. Konseptimyymälämme on elämyksellinen tila, jossa asiakkaat pääsevät kokemaan, miten tekniikka voi helpottaa arkea, kun eri tuoteryhmien laitteet kytkeytyvät toisiinsa ja toimivat saumattomasti yhdessä, toteaa Samsungin maajohtaja Peter Roos.

Samsung Experience Store avataan torstaina 4. joulukuuta klo 10.00 osoitteessa Eerikinkatu 13, 20100 Turku.

 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä, lasse.pukkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Sami Aavikko, toimitusjohtaja, DNA Kauppa Oy, sami.aavikko@dna.fi, p. 044 044 3069

DNA:n viestintä, viestinta@dna.fi, p. 044 044 8000

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava kodinelektroniikan ja sen komponenttien valmistaja. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu yli 70 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet. Ketju on osa DNA-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2013 oli 766 miljoonaa euroa ja liikevoitto 44 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs