Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Turkulaisen Robertsin innovatiiviset Berry Smoothiet saivat jälleen kansainvälistä huomiota

Oy Roberts Ab

Turkulaisen Robertsin innovatiiviset Berry Smoothiet saivat jälleen kansainvälistä huomiota

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2014 klo 16:02
Julkaisija: Oy Roberts Ab

Suomalainen perheyritys Roberts on erikoistunut korkealaatuisten ja innovatiivisten marjatuotteiden valmistamiseen. Yksi yrityksen uusimpia tuotesarjoja on Berry Smoothiet, jotka saivat kansainvälistä huomiota jo viime vuonna Kölnissä järjestetyillä Anuga-messuilla, jossa ne valittiin innovatiivisimpien uutuustuotteiden erillisnäyttelyyn.

Uusimpana tunnustuksena tuotesarja valittiin myös lokakuussa 2014 Pariisissa järjestettyjen kansainvälisten SIAL-messujen Innovation-kunniamaininnan saajaksi. Pariisin messukeskuksen kaikki yhdeksän hallia täyttäneillä elintarvikealan ammattilaismessuilla oli mukana n. 6500 näytteilleasettajaa ja yli 150 000 kävijää.

Berry Smoothieiden maut tulevat raikkaista pohjoisen marjoista, kuten puolukasta, tyrnistä ja mustikasta. Tuomaristo arvosti erityisesti sitä, että tuotteissa hyödynnetään terveelliset marjat kokonaan, kuoret ja siemenet mukaan lukien. Täysin kasviperäiset välipalatuotteet ovat maidottomia ja gluteenittomia ja niissä on korkea marjapitoisuus. Smoothieiden kaikki makeus on peräisin marjoista ja hedelmistä.

Robertsin messuosastolla riitti kiinnostuneita kävijöitä, kiitos tuotteiden näkymisen erillisessä Innovation Observatory -näyttelyssä. Myös osaston raikas, pohjoinen ilme koivunrunkoineen houkutteli runsaasti kävijöitä Euroopasta ja muualta maailmasta, ollen myös suosittu kuvauskohde. Osastolle saatiin ministeritason vieraita, kun Suomen eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka kunnioitti läsnäolollaan messuilla mukana olleiden suomalaisyritysten osastoja.

”Itse uskomme pohjoisen marjojen vetovoimaan ja selvästikin niistä valmistetut tuotteet herättävät kiinnostusta maailmalla. On hienoa huomata, että myös meillä pohjoisessa kasvavien marjojen edut ymmärretään yhä laajemmin maailmalla. Panostamme tuotteillamme yhä enemmän vientiin ja haemme ulkomaan messuilta erityisesti uusia yhteistyökumppaneita”, toteaa toimitusjohtaja Mikko Roberts.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Mikko Roberts, toimitusjohtaja, Oy Roberts Ab, p. 0400 630 227, mikko.roberts@roberts.fi

www.roberts.fi

Roberts Berry Smoothies

Kuvat: Roberts sekä Suomen Pariisin suurlähetystö

Liitetiedostot

Roberts on yli satavuotias suomalainen perheyritys, jolla on pitkä historia elintarvikealalla. Kuluttajille Roberts tarjoaa korkealaatuisia marjatuotteita, kuten hilloja, marmeladeja ja smoothieita. Uusimpina valikoimaa täydentävät kaikkien rakastamien Muumi-hahmojen tähdittämät hillot ja smoothiet. Robertsin tuotteet valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Turussa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs