Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Tuottavuusloikkia 25 vuotiaan Kissconsulting Oy:n matkassa

Kissconsulting Oy

Tuottavuusloikkia 25 vuotiaan Kissconsulting Oy:n matkassa

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2015 klo 06:00
Julkaisija: Kissconsulting Oy

Tuottavuusloikka on oikeasti mahdollista, muistuttaa 25 vuotta täyttävän Kissconsulting oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Maarika Maury. Yksinkertaiset strategiat ja niiden vahva läpivienti tuottaa eniten tuloksia muistuttaa Maury. Kokemusta on.

Rajusti muuttuneessa taloustilanteessa yritysten on pystyttävä parantamaan tuottavuutta nopeasti. "Koko henkilökunnan osaamisesta pitää saada kaikki irti ja se onnistuu parhaiten luomalla ilmapiiri, jossa innovointi, ideointi ja motivaatio kukoistavat", sanoo Kissconsultingin strategiajohtaja ja toinen omistajista Tuomo Meretniemi. "Vaikeissakin muutostilanteissa on mahdollista ylläpitää positiivista ilmapiiriä. Avoimuus ja rohkea tosiasioiden tunnustaminen ovat alku uusien toimintatapojen luomiselle" pohtii strategiajohtaja Tuomo Meretniemi.

Kissconsulting Oy on toiminut neljännesvuosisadan muutosvalmentajana yrityksissä. Aikuisikään ehtineen yrityksen omistajat Maury ja Meretniemi eivät ole suotta ylpeitä yrityksestä. Onhan 1990-luvun laman keskeltä esiin ponnistaneesta valmennusyrityksestä kehkeytynyt vuosikymmenten saatossa asiantuntemukseltaan laaja-alainen ja monia huikeita onnistumisia todistanut yritys.

Kissconsulting johtoryhmän jäsenet Maarika Maury, Tuomo Meretniemi ja Jaana Tuomila ovat kirjoittaneet myös paljon puhututtaneen kirjan ”Pelolla johtaminen on perseestä”, jossa on keskitytty pelolla johtamisen problematiikkaan, kustannuksiin ja ratkaisuihin nykypäivän yrityksissä.

VIDEO: http://www.kissconsulting.fi/#!Yksinkertainen-toimii/ccgx/561615380cf2a7bb74cd618a

Yhteystiedot

Maarika Maury 050-5900412 maarika@kissconsulting.fi  

Tuomo Meretniemi 050-3903050 tuomo.meretniemi@kissconsulting.fi

 

Liitetiedostot

Kissconsulting Oy on 1990 perustettu liikkeenjohdon konsultointi- ja valmennusyritys. Kissconsulting toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä konsultointia ja yritysvalmennuksia tähdäten asiakkaan menestykseen. Kissconsulting on mukana asiakkaan arjessa ja toimii valmennuskumppanina asiakkaan kanssa läpi koko prosessin ajan varmistaen, että valmennuksen anti muuttuu toiminnaksi. Uskomme yksinkertaisuuteen, arkeen ja tekojen merkitykseen. www.kissconsulting.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs