Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » TRESemmé Runway Collection tuo muotimaailman hiustyylit suomalaiskutrien muotoiluun

TRESemmé

TRESemmé Runway Collection tuo muotimaailman hiustyylit suomalaiskutrien muotoiluun

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2016 klo 09:00
Julkaisija: TRESemmé

Muotimaailman näyttävät hiustyylit ja trendikkäät kampaukset ovat nyt jokaisen saavutettavissa, kun TRESemmé tuo markkinoille Runway Collection -tuotesarjan. Uutuussarja on saanut inspiraationsa kolmesta hiustyylistä, jotka dominoivat tällä hetkellä muotiviikkojen lavoilla. Innovatiiviset ja salonkilaatuiset tuotteet antavat täsmätyökalut hiustyylien luomiseen onnistuneesti kotona. TRESemmé Runway Collection -tuotteet ovat olleet käytössä maailman eturivin hiusstylisteillä, muun muassa New Yorkin muotiviikolla.

TRESemmé Runway Collection auttaa silkkisen sileän, lainehtivan sekä tuuhean hiustyylin luomisessa. Jokaiseen hiustyyliin tuotesarja tarjoaa kaksi, toisiaan täydentävää muotoilutuotetta. Tuotteiden edistyksellinen, salonkilaatuinen teknologia auttaa muotoilemaan hiuksiin halutun tyylin sekä mahdollistaa hiusten jatkokäsittelyn ilman huolta hiusten pinnan muuttumisesta kovaksi ja vaikeasti käsiteltäväksi.

TRESemmé Runway Collection Get Sleek -tuotteet auttavat muotoilemaan hiuksista sileät ja huolitellun näköiset. Get Sleek Smooth & Tame -muotoiluvoide silottaa hiukset ja vähentää pörröisyyttä; Get Sleek -hiuslakka viimeistelee kampauksen antaen pitkäkestoisen ja luonnollisen lopputuloksen.

TRESemmé Runway Collection Make Waves -tuotteet on tarkoitettu erilaisten kiharakampausten luomiseen. Make Waves Sculpt & Define -muotoilusuihke auttaa ylläpitämään kiharan muotoa hiuksessa pitkäkestoisesti; Make Waves -hiuslakka antaa kampaukseen pitkäkestoista pitoa ja luonnollisen lopputuloksen. Hiuslakkaa voi lisätä päivän aikana ilman huolta hiusten muuttumisesta vaikeasti käsiteltäviksi.

TRESemmé Runway Collection Max the Volume -tuotteet antavat hiuksiin tuuheutta ja näyttävyyttä. Max the Volume Root llft & Texture -muotovaahto nostaa hiustyveä ja luo perustan ilmavalle kampaukselle; Max the Volume -hiuslakka antaa kampaukseen pitkäkestoisen pidon latistamatta ja säilyttäen hiukset pehmeinä sekä helposti käsiteltävinä.

TRESemmé Runway Collection saapuu kauppojen hyllyille syyskuusta 2016 alkaen. 

  • Get Sleek Smooth & Tame -muotoiluvoide, 125 ml, suositushinta: 6,90 €
  • Get Sleek -hiuslakka, 300 ml, suositushinta: 6,90 €
  • Make Waves Sculpt & Define -muotoilusuihke, 200 ml, suositushinta: 6,90 €
  • Make Waves -hiuslakka, 300 ml: suositushinta: 6,90 €
  • Max the Volume Root lift & Texture -muotovaahto, 150 ml, suositushinta: 6,90 €
  • Max the Volume -hiuslakka, 300 ml, suositushinta: 6,90 €

 

Lisätiedot TRESemmé-tuotemerkistä: 
Milla Hyryläinen
Unilever Finland Oy
Sähköposti: milla.hyrylainen@unilever.com
Puhelinnumero: 050 331 3503


Tuotekuvat voi ladata kuvapankista:
www.mediabanken.se
Käyttäjätunnus: Unilever
Salasana: SFPictures

Liitetiedostot

Unilever on yksi maailman johtavia elintarvikkeiden, kodin ja henkilökohtaisen hygienian tuotteiden toimijoista, ja sen tuotteita myydään yli 190 maassa saavuttaen päivittäin 2 miljardia kuluttajaa. Yhtiöllä on 169 000 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 53,3 mrd € vuonna 2015. Yli puolet (58%) yhtiön liikevaihdosta tulee kehittyviltä markkinoilta. Unileverillä on yli 400 tuotemerkkiä, jotka löytyvät kodeista ympäri maailman, kuten OMO (Persil), Dove, Knorr, Domestos, Hellmann’s, Lipton, Wall’s, PG Tips, Ben & Jerry’s, Marmite, Magnum ja Axe. Suomessa tuotteitamme ovat myös Turun Sinappia ja Ingman-jäätelöt.

Unilever Sustainable Living Plan-ohjelmassa (USLP) sitoudutaan:

• Saavuttamaan kasvua ilman haitallisia ympäristövaikutuksia

• Auttamaan yli miljardia ihmistä parantamaan terveyttään ja hyvinvointiaan

• Parantamaan miljoonien ihmisten toimeentuloa vuoteen 2020 mennessä

Unilever on noteerattu Dow Jones Sustainability -indeksissä alansa ykköseksi 2015. FTSE4Good Index-sarjassa yritys saavutti korkeimmat ympäristöpisteet 5, mikä johti pääsyyn FTSE4Good Environmental Leaders Europe 40-indeksiin. Vuonna 2015 yritys oli johdossa Global Corporate Sustainability Leaders GlobeScan / SustainAbility vuosittaisessa tutkimuksessa - viidettä vuotta peräkkäin. 

Unilever nimettiin LinkedIn-palvelussa kolmanneksi kaikkien alojen halutuimmista työnantajista. 

Lisätietoja Unileveristä ja tuotemerkeistä www.unilever.fi ja www.unilever.com. Lisätietoja USLP-ohjemasta: www.unilever.com/sustainable-living/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs